Contact

Intră în legătură cu noi si spune-ne cu ce te putem ajuta.

Cele mai frecvente căutări...

Cum scriu o recenzie

Odată înregistrat, caută firma/antreprenorul despre care vrei să scrii o recenzie. În cazul în care firma nu se regăsește în baza de date RCDI, îl poți adăuga din contul tău. Firma este adăugata automat după care poți scrie recenzia dorită.

Conținutul unei recenzii

Te rugăm să te asiguri că, recenzia scrisă conține doar propria opinie și experiența personală. De asemenea, te încurajăm să incluzi in recenzie atât avantajele cât și dezavantajele, deoarece această abordare va ajuta în formarea unei concluzii echilibrate de către cititori.

În cazul unor dispute, Registrul Constructorilor nu va lua partea niciunei părți, nu va interprinde niciun demers și nu se va implica in niciun fel de procedură de arbitrare.

Verificarea recenziilor

Administratorii noștrii vor evalua recenziile postate. În cazul în care există vreo îndoială cu privire la autenticitatea unei recenzii, vom solicita informații suplimentare.

De asemenea, recenziile postate pot fi investigate la cerința firmei implicate. Firmele pot cere documente justificative (prin RCDI) sau orice alte informații pentru a se asigura că recenzia propriuzisă nu este părtinitoare și este una autentică. Dacă primiți un astfel de email de la noi, in care va cerem documente justificative, termenul limită pentru a trimite trimiterea acestora este de 7 zile.

Documentele furnizate ca dovadă a relației cu firma revizuită sunt strict confidențiale și nu vor fi afișate, nu vor fi dezvăluite oricărei terțe părți sau utilizate în alt mod sau în orice alt scop, decât pentru a verifica autenticitatea recenziei. Citește mai multe detalii în Ghid. 

Contactează clienți

Pentru a-ți îmbunătății experiența și pentru a permite acces la cât mai multe informații, am implementat opțiunea de a trimite mesaje private pe platforma noastră către cei care au scris o recenzie. Detaliile tale nu sunt dezvăluite, cum ar fi e-mailul, mesajele fiind trimise in privat printr-un sistem intern de mesagerie.

Te rugăm să reții că, odată ce ai scris o recenzie, viitorii utilizatori au opțiunea să te contacteze prin mesageria privată. Din meniul contului tău, poți opta să nu fi contactat. 

Stimulente

Nu acceptăm stimulente sau influențe pentru a șterge, scrie sau publica recenzii despre firme, acestea fiind scrise și transmise exclusiv de clienți. În acest sens, avem rugămintea să ne semnalați dacă un atreprenor vă oferă stimulente pentru a scrie recenzii. Aceste firme vor fi avertizate și în cazul în care continuă această practică, vor fi marcate pe RCDI semnalând acest aspect sau chiar înlăturate din baza noastră de date.  

Ce se întamplă după ce postez o recenzie ?

Administratorii noștrii vor evalua recenzia. În cazul în care există vreo îndoială cu privire la autenticitatea acesteia, vom solicita informații suplimentare.

Firma respectivă este anunțată pe adresa de email aferent contului deschis la RCDI (în cazul în care firma este adăugată de un client si nu este revendicată, se va utiliza adresa de email dată la înregistrarea de către client sau o adresă de email publică).

Conținutul sau ratingul recenziei nu este dezvaluită firmei respective.

Dacă firma nu te confirmă ca și client, te vom contacta pentru dovada relației cu firma revizuită. Recenzia este suspendată și nu este vizibil pe site.

Ai 7 zile pentru a trimite aceste documente. În cazul în care în termenul de 7 zile nu primim documente sau dovezi satisfăcătoare, recenzia va fi înlăturată.
Centru suport mobil
Răspunsurile la întrebările tale ar putea fi deja în centrul nostru de ajutor
Deschide centru suport

Asistență prin email

În funcție de întrebarea ta, poți utiliza următoarele adrese de e-mail:

Informații

Informații despre serviiciile oferite, sugestii și comentarii și informații generale – GDPR

Suport

Departament pentru sistență la înregistrare, suport tehnic pentru utilizatori înregistrați

Marketing

Promovarea serviciilor noastre și promovarea serviciilor oferite de partenerii noștrii

Asistență prin telefon

Urmărește-ne

Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram