Login ClientLogin Firme
Cum funcționează platforma ?

Recenziile sunt scrise de clienți

Oricine a avut o experiență cu o firmă poate scrie o recenzie

01.
Scrie o recenzie din propria inițiativă 
Oricine a avut o experiență cu o firmă de construcții, dezvoltator imobiliar, agenție imobiliară sau alte firme din domeniul construcțiilor și al imobiliarelor poate scrie o recenzie, gratuit, cu condiția să dețină un cont de utilizator pe platforma noastră, să urmeze Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate și să nu aibă un conflict de interese cu firma respectivă. Un cont de include o adresă de e-mail, astfel încât să te putem contacta pentru eventualele verificări.
02.
Scrie o recenzie pe baza unei invitații
Firmele au posibilitatea, din contul lor, de a trimite invitații automatizate clienților săi ca aceștia să scrie o recenzie. Firmele sunt obligate să se asigure că nu există nicio un motiv părtinitor  în modul în care își invită clienții să îi evalueze și nu au voie să ofere niciun fel de stimulent pentru recenzii.
Scrie recenzie

Toate recenziile sunt afișate pe pagina de profil

Aici clienții pot citi atât recenziile cat și alte informa informații relevante despre firma, cum ar fi scorul general și ratingul.

Mesagerie privată integrată

Folosește mesageria privată integrată pentru a contacta clienții anteriori a firmelor care au scris o recenzie. Ai posibilitatea de a cere mai multe detalii despre experiența lor, poze sau de ce nu, o vizionare. Toate acestea le poți face fără dezvăluirea datelor personale sau cele de contact. 

De asemenea, poți contacta firmele (cele care au activate această opțiune) pentru a cere mai multe detalii sau oferte pentru proiectul tău. 

Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram