Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
Cum funcționează platforma ?

Recenziile sunt scrise de clienți

De unde știi care firme sunt de încredere? Care sunt semnele de avertizare care ar trebui să te pună pe gânduri? Iată sfaturile noastre pentru a folosi platforma noastră și cum să te folosești de ajutorul recenziilor.  

Cum să folosești platforma pentru a alege firmele ?

Localizează firma

Folosește motorul de căutare pentru a găsi o firmă în cazul în care știi numele acesteia. În caz contrar, mergi la secțiunea categorii, de unde ai posibilitatea de a filtra firmele după serviciile oferite, oraș, rating și alte filtre folositoare. 

Prima impresie
Uită-te la ratingul companiei - cu cât mai mare, cu atât mai bine. De asemenea, uită-te la procentele de recenzii bune față de recenziile slabe.
Numărul recenziilor
Citește cât mai multe recenzii despre of firmă pentru a obține o impresie generală. 
Fi atent la detalii
Citește cu atenție recenziile. Vezi ce evidențiază o firmă. Nu uita că recenziile pot fi subiective: o persoană poate percepe un anumit lucru ca pe o problemă dar o altă persoană o poate percepe ca și un avantaj. 
Data recenziei
Dacă recenziile au mai mult de un an sau doi, verifică firma mai atent. Acesta ar fi putut să-și schimbe practicile de atunci. În alte cazuri, firma s-ar putea să aibă un nou proprietar și acesta să nu fie la fel de încredere ca proprietarul anterior.

Toate recenziile sunt afișate pe pagina de profil

Aici consumatorii pot citi atât recenziile cat și alte informații relevante despre firma, cum ar fi scorul general și ratingul.

Profil Revendicat
Firma și-a revendicat profilul și poate accesa funcții precum invitarea clienților să scrie recenzii, răspunsul la recenzii și notificarea ori de câte ori cineva scrie o recenzie. Aceste profile nu vor avea un marcaj distinctiv.
Profil NeRevendicat
Profilele cu eticheta 'Profil Nerevendicat' au fost adăugate în baza de date folosind date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Acest lucru înseamnă că firma până în acest moment nu și-a revendicat profilul pe Registrul constructorilor și ar putea să nu știe că acesta există.
Firmă înregistrată de client
Profilele care apar cu eticheta 'Firma înregistrată de client' sunt firme adăugate la baza de date de către consumatori. Aceste firme sunt notificate automat dar există posibilitatea ca aceștia să nu aibă cunoștință de existența profilului creat.
Adaugă Firmă

Mesagerie privată integrată

Folosește mesageria privată integrată pentru a contacta clienții anteriori a firmelor care au scris o recenzie. Ai posibilitatea de a cere mai multe detalii despre experiența lor, poze sau de ce nu, o vizionare. Toate acestea le poți face fără dezvăluirea datelor personale sau cele de contact. 

De asemenea, poți contacta firmele (cele care au activate această opțiune) pentru a cere mai multe detalii sau oferte pentru proiectul tău. 

Ai avut o experiență cu o firmă ?

Oricine a avut o experiență cu o firmă poate scrie o recenzie

01.
Scrie o recenzie din propria inițiativă 

Oricine a avut o experiență cu o firmă de construcții, dezvoltator imobiliar, agenție imobiliară sau alte firme din domeniul construcțiilor și al imobiliarelor poate scrie o recenzie, gratuit, cu condiția să dețină un cont de utilizator pe platforma noastră, să urmeze Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate și să nu aibă un conflict de interese cu firma respectivă. Un cont include o adresă de e-mail, astfel încât să te putem contacta pentru eventualele verificări.

02.
Scrie o recenzie pe baza unei invitații
Firmele au posibilitatea, din contul lor, de a trimite invitații automatizate clienților săi ca aceștia să scrie o recenzie. Firmele sunt obligate să se asigure că nu există nicio un motiv părtinitor  în modul în care își invită clienții să îi evalueze și nu au voie să ofere niciun fel de stimulent pentru recenzii.
Scrie recenzie

Cine poate scrie 
Recenzii

Recenziile utile reflectă experiențe autentice trăite de oameni reali. De aceea avem reguli despre cine este eligibil să scrie o recenzie pe Registrul Constructorilor.

Cine poate scrie o recenzie ? 

Poți scrie o recenzie despre o firmă dacă ai avut o experiență recentă și autentică cu ei. Această experiență ar putea fi:

• Ai cumpărat un serviciu de la firma respectivă
• Ai un contract de furnizări servicii cu firma
• Ai vizitat un magazin fizic
• Ai folosit serviciile/produsele firmei

Recomandare: salvează orice documentație care arată că ai avut o experiență cu firma despre care scrii recenzia, asta pentru cazul în care exista orice fel de întrebare despre recenzia postată.

Cine nu poate scrie o recenzie ? 

Nu poți scrie o recenzie daca ai o relație speciala cu firma, cum ar fi:

• Deții sau ai deținut firma (inclusiv acțiuni)
• O persoană din familia ta deține firma
• Lucrezi pentru firmă
• Dacă firma ți-a oferit un stimulent pentru a scrie recenzia
Pe lângă cele amintite mai sus, te rugam să reții că poți scrie o recenzie
• Dacă recenzia conține doar experiența ta și nu al unei terțe persoane
• Dacă experiența ta este una din ultimii 3 ani
Scrie Recenzie Despre o Firmă
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2022 copyright Registrul Constructorilor. Toate dreputilre rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifierplus-circleframe-expandpointer-right