Cont GratuitLogin

Transformă recenziile în dovada calității firmei tale

Orice consumator care a avut o experiență cu o firmă în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor poate scrie o evaluare despre acesta. Platforma folosește aceste recenzii pentru a calcula un rating ce este afișat pe profilul fiecărei firme. 

CAPTEAZĂ ATENȚIA
CÂȘTIGĂ ÎNCREDERE
Creează conținut dinamic cu ușurință din profilul tău și distribuie prin toate canalele sociale

Cum apar pe platformă ?

Vezi mai jos modalitățile prin care o firmă poate apărea în baza de date al Registrul Constructorilor

1

DATE PUBLICE

Date publice oficiale de la instituțiile statului 

Registrul Constructorilor folosește informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisă. Dacă firma ta se află deja în baza noastră de date, acesta a fost adăugată pe baza acestei licențe. În acest caz, profilele nerevendicate pot fi revendicate de firmă prin butonul afișat.
Citește licența

2

CONSUMATORI

Firmă înregistrată de către un consumator

În cazul în care un client dorește să scrie un review despre o firmă care nu se află în baza noastră de date, el are opțiunea să îl înregistreze cu scopul de a scrie o evaluare.  Un profil se va crea automat pentru firma respectivă.
Revendică firma

3

FIRME

Înregistrarea firmei prin una din planurile noastre

Ai posibilitatea de înregistra firma ta folosind contul gratuit sau alegând una din planurile noastre de promovare. Alege planul potrivit afacerii tale cu unelte puternice pentru a satisface nevoile specifice oricărei afaceri din domeniu. 
Înregistrează firma

Înregistrează firma ta și ieși în evidență


Registrul Constructorilor te ajută să colectezi recenziile clienților, să le gestionezi și sa promovezi firma ta. 

Ai opțiunea de a începe cu un cont gratuit sau pentru companiile gata să-și ducă promovarea la următorul nivel pentru o încredere sporită și vizibilitate  online al mărcii, vezi planurile de promovare special concepute. 

Personalizează profilul tău

În funcție de abonamentul ales, completează profilul tău cu informații relevante, imagini, logo, video si orice content html dorești. 

Instrumentele noastre facilitează obținerea mai multor recenzii, promovarea celor mai bune feedback-uri, interacțiunea cu clienții și analizarea rezultatelor.
Recenzii
Recenziile îi ajută pe clienți să aleagă o firmă cu încredere. 
Îmbunătățește imaginea ta în domeniul construcțiilor 
Cont GratuitVezi toate opțiunile de promovare 
Publică recenzii autentice
Recenziile autentice oferă potențialilor clienți o mai bună perspectivă asupra serviciilor firmei tale, ceea ce duce la rate de conversie mai mari și la creșterea semnificativă a comenzilor.
Rata de respingere
Reduce rata de respingere prin construirea încrederii.
Recenziile verificate cât si opțiunea de 'Firmă Verificată' sunt o insignă de credibilitate. Ele oferă cititorului o opinie independentă despre afacerea ta și îl asigură în procesul de alegere. 
Identifică clienți
Platforma te anunță de fiecare interacțiune cu profilul tău. Identifică și conectează-te cu aceste persoane pentru o rată de conversie și mai mare.
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram