Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only

Puterea unei recenzii Autentice

Recenziile pot ajuta firmele să promoveze succesul. Recenziile autentice pozitive indică unei firme ce activități ar trebui să continue și, eventual, cum să extindă serviciile pe care consumatorii le apreciează.
recomandari, firme constructii, electrician, instalator, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, recenzie, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, design interior, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, design interior, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case
recomandari, firme constructii, electrician, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, design interior, recenzii, review, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case recomandari, firme constructii, electrician, instalator, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor case, zugrav
  • recomandari, firme constructii, electrician, instalator, amenajari interioare, arhitect, agentie imobiliara, constructor case, pareri
    Recenziile stimulează creșterea, ajutând ca firma ta să fie văzută, promovată și să se îmbunătățească. Instrumentele noastre facilitează obținerea recenziilor, promovarea celor mai bune review-uri, interacțiunea cu clienții și analizarea rezultatelor pentru a se face îmbunătățiri, unde și dacă este nevoie.
1
Un review transparent și detaliat îi ajută pe clienți să ia o decizie informată
2
Un review demonstrează dacă e vorba de o firmă de încredere sau nu
3
Un număr mare de recenzii plasează firmele în atenția potențialilor clienți
4
Fiecare review devine o cărămidă în construcția reputației unei firme
5
Indiferent de natura lui, un review contribuie la o relație mai transparentă între firme și clienți
6
Mai multe recenzii pozitive = reputație ca firmă transparentă, de încredere și implicată
7
Scrierea unui review consolidează relația client - firmă, cel dintâi investind timp în acest demers
Reputația

Transformă recenziile în dovada calității firmei tale

Orice consumator care a avut o experiență cu o firmă în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor poate scrie o evaluare despre acesta. Platforma folosește aceste recenzii pentru a calcula un rating ce este afișat pe profilul fiecărei firme. 

CAPTEAZĂ ATENȚIA
CÂȘTIGĂ ÎNCREDERE
Creează conținut dinamic cu ușurință din profilul tău și distribuie prin toate canalele sociale

Review-urile îi ajută pe clienți să aleagă cu încredere o firmă 

REVIEW-URI
Publică Recenzii Autentice
Recenziile autentice oferă potențialilor clienți o mai bună perspectivă asupra serviciilor firmei tale, ceea ce duce la rate de conversie mai mari și la creșterea semnificativă a comenzilor.
Rata de Respingere
Recenziile verificate cât si opțiunea de 'Firmă Verificată' sunt o insignă de credibilitate. Ele oferă cititorului o opinie independentă despre afacerea ta și îl asigură în procesul de alegere. 
Identifică Clienți
Platforma te anunță de fiecare interacțiune cu profilul tău. Identifică și conectează-te cu aceste persoane.
Reputație
Îmbunătățește și menține imaginea ta în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor prin platforma noastră.
Vreau cont Gratuit

Cum apar pe platformă ?

Vezi mai jos modalitățile prin care o firmă poate apărea în baza de date al Registrul Constructorilor

1

DATE PUBLICE

Date publice oficiale de la instituțiile statului 

Registrul Constructorilor folosește informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisă. Dacă firma ta se află deja în baza noastră de date, acesta a fost adăugată pe baza acestei licențe. În acest caz, profilele nerevendicate pot fi revendicate de firmă prin butonul afișat.
Citește licența

2

CONSUMATORI

Firmă înregistrată de către un consumator

În cazul în care un client dorește să scrie un review despre o firmă care nu se află în baza noastră de date, el are opțiunea să îl înregistreze cu scopul de a scrie o evaluare.  Un profil se va crea automat pentru firma respectivă.
Revendică firma

3

FIRME

Înregistrarea firmei prin una din planurile noastre

Ai posibilitatea de a înregistra firma ta folosind contul gratuit sau alegând una din planurile noastre de promovare. Alege planul potrivit afacerii tale cu unelte puternice pentru a satisface nevoile specifice oricărei afaceri din domeniu. 
Înregistrează firma

Profilul tău Registrul Constructorilor

Platforma este deschisă tuturor pentru a scrie un review și pentru a crea un profil. Pagina de profil a companiei tale prezintă afacerea ta pe platforma noastră.
PAGINA DE PROFIL
O pagină de profil este locul în care afișăm toate recenziile și alte informații relevante despre afacerea ta. Utilizatorii pot citi și scrie recenzii pe această pagină sau să te contacteze prin live CHAT. 

Profil Nerevendicat

Aceste profile au fost inregistrate în baza de date prin Licența de Guvernare Deschisă folosind datele de la instituțiile publice. Dacă nu este revendicat, profilul firmei afișează automat toate review-urile, precum și date publice identificare a firmei. Dacă decizi să revendici profilul, vei putea să adaugi mai multe informații și să personalizezi profilul. 

Profil Adăugat de Client

Profil cu date înregistrate de către client, în scopul de a scrie o recenzie despre firma respectivă. Dacă nu este revendicat, profilul firmei afișează automat toate review-urile, precum și date publice identificare a firmei.

Profil Revendicat

În urma revendicării/înregistrării poți personaliza profilul, poți interacționa cu clienții și ai posibilitatea de a accesa toate funcțiile pe care le oferim. 

Personalizează profilul tău

În funcție de abonamentul ales, completează profilul tău cu informații relevante, imagini, logo, video si orice content html dorești. 

Instrumentele noastre facilitează obținerea mai multor recenzii, promovarea celor mai bune feedback-uri, interacțiunea cu clienții și analizarea rezultatelor.

Înregistrează firma ta și ieși în evidență


Registrul Constructorilor te ajută să colectezi recenziile clienților, să le gestionezi și sa promovezi firma ta. 

Ai opțiunea de a începe cu un cont gratuit. Pentru companiile gata să-și ducă promovarea la următorul nivel pentru o încredere sporită și vizibilitate online al mărcii, vezi planurile de promovare special concepute. 

Soluții de marketing integrate și complete

Soluțiile noastre de marketing online special concepute pentru firme de construcții și constructori, dezvoltatori imobiliari și toate firmele care acoperă acest domeniu, îți permit să construiești conexiuni valoroase cu clienții tăi, menținând publicul implicat în progresul firmei tale. Poți să devii acea firmă de încredere, cu recenzii excelente, pe care toți o recomandă! 
firme constructii recenzii recomandari opinii opinii

Review & Evaluări

Solicită recenzii și gestionează fără probleme orice review primești prin intermediul unui profil complet personalizabil. Afișează și distribuie recenzii și pe site-ul tău, pentru a crește gradul de recunoaștere și reputația brandului tău. Arată că ești o firmă de încredere, care pune preț pe opiniile clienților săi.
Instrumente Business
recenzii constructori agentie imobiliara design interior amenajari interioare

Conținut

Valorifică puterea conținutului generat de utilizatori, arată că ești o firmă de încredere și integrează recenzii autentice și transparente în comunicarea pe rețelele de socializare, în campanii publicitare. Gestioneză foarte ușor review-urile clienților prin profilul tău complet personalizabil.
Cum Funcționează
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate
chevron-down