Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
misiunea noastră

REGISTRUL CONSTRUCTORILOR

Aducem firmele și clienții împreună.
Încurajăm încrederea și colaborarea.

Registrul Constructorilor este o platformă ce găzduiește recenzii, opinii, recomandări și informații financiare relevante despre firme de construcții și cele din domeniul imobiliar pentru a încuraja colaborările dintre clienți și firme. Aceasta a fost fondată cu viziunea de a crea un instrument independent și de încredere pentru publicul larg. În același timp, pentru companii, Registrul Constructorilor a devenit un excelent instrument de promovare online – una transparentă și eficientă.


Cum funcționează
REGISTRUL CONSTRUCTORILLOR ESTE:

O Platformă deschisă
Tuturor & Gratuit

Credem că recenziile reprezintă cel mai bun mod de a oferi o viziune onestă și reprezentativă asupra serviciului clienți al unei firme. În urma acestora, posibili clienți vor putea lua o decizie informată dacă vor colabora cu această firmă sau nu. De asemenea, aceste informații ajută firmele să-și îmbunătățească serviciile pe baza feedback-ului primit de la clienți sau de la alte firme colaboratoare, beneficiind totodată de o autentică unealtă de promovare online.

Transparență
Registrul Constructorilor este o platformă deschisă și transparentă, unde oricine poate crea un profil pentru o firmă din domeniul construcțiilor, al imobiliarelor sau a serviciilor conexe. Fie firma în sine sau un client care dorește sa scrie un review, o opinie sau recomandare despre o firmă cu care a colaborat. Credem că acesta este cel mai bun mod de a ne asigura că toți consumatorii au o voce și un spațiu în care pot vorbi liber despre experiențele lor autentice.

Ajutăm la construirea relațiilor bazate pe ÎNCREDERE.

Reinventăm modul în care îți alegi un partener de încredere

Alegerea, achiziționarea sau construirea unui imobil poate avea un impact uriaș atât asupra vieții beneficiarului, cât și asupra celor din jur. Prin urmare, există multe planificări și cercetări implicate în selectarea firmei potrivite. Registrul Constructorilor îți pune la dispoziție diverse instrumente care te vor ajuta să alegi firma potrivită.

Registrul Constructorilor este o publicație online gratuită atât pentru clienți, care beneficiază de o platformă în care își exprimă opiniile, descoperă alte recenzii și pot interacționa cu foști clienți, cât și pentru firme, care se bucură de unul dintre cele mai eficiente unelte de promovare online: recenziile oneste și transparente, posibilitatea de a interacționa cu acești clienți, de a-și gestiona profilul și de a-și clădi o reputație puternică.

Obiectivul principal asumat de Registrul Constructorilor este de a căuta și promova onestitatea în afaceri și de a le oferi utilizatorilor recenzii oneste și imparțiale despre firmele din domeniul construcțiilor.

Citește Recenzii
Scrie Recenzii
Adaugă Firme
Contactează Clienții

O Platformă deschisă
Tuturor & Gratuit

despre registrul constructorilor
01.
Cum îi ajut pe viitorii clienți?
Scrie o recenzie despre o firmă în care să relatezi experiența ta autentică în urma colaborării. Evaluează firma oferindu-i stele – de la una la cinci, în conformitate cu experiența ta


02.
Despre cine să scriu?

Registrul Constructorilor îți permite să scrii recenzii despre constructori, dezvoltatori imobiliari, birouri de arhitectură, ingineri, agenții imobiliare sau orice firme care activează în domeniul construcțiilor/ imobiliarelor.

Vezi Categorii
03.
Cine poate adăuga recenzii?
Oricine a avut o experiență autentică de cumpărare/ colaborare cu o firmă sau oricine a beneficiat de serviciile acesteia poate scrie o recenzie pe Registrul Constructorilor. Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe alții să ia decizii de mai bine informate dar și pentru a ajuta companiile să ofere servicii mai bune.
04.
Schimb de experiență
Atât firmele cât și clienții pot iniția o conversație prin chat-ul integrat (fără dezvăluirea datelor de contact) pentru a afla mai multe informații sau pentru un schimb de experiență. Bineînțeles, dacă dorești, ai posibilitatea de a dezactiva această funcție din contul tău.
recomandari, firme constructii, electrician, instalator, design interior, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, design interior, agentie imobiliara, constructor
Dana Ivan
despre Exigent Plaza SRL
08.06.2022
recomandari, firme constructii, electrician, instalator, design interior, recenzii, review, verifica firma, amenajari interioare, arhitect, agentie imobiliara, constructor
Excelenta colaborare cu acest dezvoltator. Sunt foarte multumita de achizitionarea unei locuinte untr-un bloc nou, mai exact o garsoniera spatioasa, pozitionata in apropriere de mijloacele de transport (metrou, tramvai), mall, supermarket...
Dana Ivan
Despre Exigent Plaza SRL

Ai avut o experiență cu o firmă în domeniul construcțiilor ?

Te invităm să scrii o recenzie pe Registrul Constructorilor. Aceasta îi va ajuta viitorii clienți să ia o decizie informată.
SCRIE RECENZIE

Cum te ajută Registrul Constructorilor ?

Cel care este bine informat va face alegerea corectă!

Recenzii.Opinii.
Review.Recomandări.

Firma pe care urmează să o alegi te va surprinde plăcut sau îți va înșela așteptările? Este recomandat să cautăm recenzii despre o firmă anume pentru a-i cunoaște povestea înainte de a ne angaja într-un contract. Registrul Constructorilor îți oferă o platformă utilă unde poți descoperi experiențele foștilor clienți ai unor firme și poți, la rândul tău, să-ți exprimi opiniile.

48.000

+

firme înregistrate

2.000

+

utilizatori înregistrați
EȘTI FIRMĂ ?

Promovare online bazată pe transparență și autenticitate

Platformă web și Aplicație IOS/ANDROID

INTERACȚIUNE COMPLETĂ CU CLIENȚII

Pentru firmele din domeniul construcțiilor și imobiliarelor, Registrul Constructorilor poate deveni o unealtă inteligentă și onestă de promovare online și de gestionare al proiectelor. Vei găsi zeci de mii de firme din România pe Registrul Constructorilor, iar recenziile pe care acestea le primesc pot fi, din punctul nostru de vedere, cea mai bună și eficientă metodă de promovare online.

Misiunea pe care Registrul Constructorilor și-a asumat-o este aceea de a clădi relații bazate pe încredere, pornind de la recenzii oneste. Credem că orice strategii de promovare online ar trebui să înceapă de aici – de la relația de încredere pe care o firmă o are cu proprii clienți.

Am pregătit pachete și instrumente de promovare online pentru firmele adăugate pe Registrul Constructorilor, acestea contribuind la dezvoltarea unor interacțiuni deschise, oneste și transparente și a unor colaborări care încep cu dreptul.
Mergi la secțiunea FIRME
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate
chevron-down