Cine suntem ?

Registrul Constructorilor găzduiește recenzii pentru a ajuta clienții să cumpere cu încredere și pentru a oferi informații relevante pentru a ajuta firmele să îmbunătățească serviciile pe care le oferă. Cu cât clienții folosesc mai mult platforma noastră și își împărtășesc propriile opinii, cu atât mai relevante sunt informațiile pe care le oferim firmelor și cu atât mai multe oportunități au de a câștiga încrederea viitorilor clienți. Aici ai posibilitatea de a citi și a scrie review-uri, să adaugi firme și să contactezi clienții firmelor.
Dorim să reunim firmele din domeniul construcțiilor și al imobiliarelor pentru a stimula încrederea și a inspira colaborarea. Platforma este deschisă tuturor și unicul nostru moto este transparența.
Despre cine ?
Platforma noastră permite clienților să scrie o recenzie despre o firma de constructii, dezvoltator imobiliar, birou de arhitectura, inginer, agentii imobiliare sau orice firmă care activează în domeniul constructiilor/imobiliarelor.  
Cum funcționează ?
Clienții oferă o evaluare cu stele – de la unu la cinci – și lasă comentarii despre experiența lor cu firma respectivă. De asemenea, atât firmele cât și clienții pot iniția o conversație prin chat-ul integrat pentru a afla mai multe informatii sau pentru schimb de experiență.
Cine poate scrie recenzii ?
Oricine a avut o experiență autentică de cumpărare/colaborare sau de servicii cu o firmă poate scrie o recenzie pe Registrul Constructorilor. Împărtășește-ți părerea pentru a-i ajuta pe alții să ia decizii de mai bine informate dar și pentru a ajuta companiile să ofere servicii mai bune.

Reinventăm cum să iți alegi un partener de încredere

Alegerea, achiziționarea sau construirea unui imobil poate avea un impact uriaș atât asupra vieții beneficiarului cât și asupra celor din jur. Prin urmare, există multe planificări și cercetări implicate în selectarea firmei potrivite. Registrul Constructorilor te poate ajuta în alegerea unei firme cu diferite instrumente. 

Platforma Registrul Constructorilor este o publicație online gratuită atât pentru clienți cât și pentru firme. Obiectivul nostru principal este de a căuta și promova onestitatea în afaceri și de a oferi utilizatorilor recenzii oneste și imparțiale despre firmele din domeniul construcțiilor. 

Citește Recenzii
Scrie Recenzii
Adaugă Firme
Contactează Clienții
Cum te ajută 
Registrul Constructorilor  ?
Înainte de a alege
Firma pe care urmează sa îl alegi are să te uimească într-un mod plăcut sau să îți înșele așteptările? - Este recomandat să cautăm review-uri despre o firmă anume pentru a le cunoaște povestea înainte de a ne angaja într-un contract
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram