Profil firma nerevendicata

Ce este RCDI ?

RCDI este o platformă cu conținut generat de utilizatori. Aici ai posibilitatea de a citi și a scrie recenzii, să adaugi firme și să contactezi clienții firmelor in domeniu.

Recenziile sunt un instrument excelent pentru a ajuta la alegerea unei firme care să realizeze lucrările propuse în conformitate cu așteptările tale. Pe platforma noastră, ai posibilitatea de a cerceta firmele și să faci o alegere informată.

Reinventăm cum sa iți alegi un Partener de Încredere

Main front img

CUM

Alege un antreprenor bazat pe recenzii

Dacă ești în căutarea unui constructor, dezvoltator sau a unei firme în domeniu, Registrul Constructorilor îți oferă o bază de date în continuă creștere și furnizează informații care sunt scrise de cei care știu cel mai bine – Clienții înșiși. 

CLIENȚI

Te ajutăm sa faci alegerea corectă

Achiziționarea sau construirea unui imobil poate avea un impact uriaș atât asupra vieții beneficiarului cât și asupra celor din jur. Prin urmare, există multe planificări și cercetări implicate în selectarea firmei potrivite. Registrul Constructorilor te poate ajuta în alegerea unei firme cu diferite instrumente.

CINE

Înregistrează o firmă si scrie recenzie

Înregistrarea în baza de date al Registrul Constructorilor este gratuită și este permisă pentru toate tipurile și dimensiunile de Firme/PFA/Liberi Profesioniști în domeniul construcțiilor. Ca și client, ai posibilitatea de a adăuga o firmă la baza de date RCDI.

Ce instrumente ai la îndemâna ?

Citește recenzii
Scrie recenzii
Adaugă firme  
Contactează clienți
Compară firme 

Scrie o recenzie despre o firmă

Recenziile scrise trebuie să reflecte experiența ta autentică. De aceea avem reguli stricte cu privire la cine poate scrie o recenzie sau ce poate conține o recenzie. Vezi Ghidul și Instrucțiunile noastre 
VEZI GHID
Profil cont client

Citește, scrie și distribuie recenzii pe Registrul Constructorilor.

Dacă vrei sa scrii o recenzie, va trebui ă creezi un cont gratuit. Te poți conecta și prin Facebook sau Google  
CREEAZĂ CONT
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram