Caută
Generic filters
Exact matches only

Dezvoltatori Imobiliari în Târgu Mureș

Găsește cele mai bune firme pe baza recomandărilor

Care este cel mai important pas pentru achiziționarea unei case sau apartamente noi de la un dezvoltator imobiliar din Târgu Mureș ?  Desigur, alegerea antreprenorului.

Construirea unei case sau blocuri noi este o întreprindere uriașă și cu mai multe fațete, deci este important să găsești dezvoltatorul imobiliar în care să ai încredere pentru a menține procesul de achiziție și predare sub control de la început și până la sfârșit. Deși achiziționarea unui imobil nu este niciodată lipsit de surprize și provocări, un dezvoltator imobiliar bun din Târgu Mureș vă va ajuta in tot acest proces.

Ce fac de fapt dezvoltatorii imobiliari ?

Pentru dezvoltatorii imobiliari din Târgu Mureș, munca începe cu mult înainte ca prima cărămidă sa fie pusă. Ei efectuează cercetări de piață locală pentru a stabili dacă potențialele case sau apartamente care urmează a fi construite sunt viabile financiar. De asemenea, ei vor pregăti studii de fezabilitate și studii geotehnice pe terenul pe care va fi construit imobilul pentru a se asigura că este adecvată construcției. 

Un bun dezvoltator imobiliar din Târgu Mureș are abilități care depășesc cu mult doar construcția în sine - el trebuie să supravegheze subcontractanții; se alinează reglementărilor locale; inspectează procesul de construcție pentru a identifica și a adresa eventualele probleme și îndeplinește alte zeci de roluri esențiale în construirea unui imobil de calitate. Iată câțiva profesioniști afiliați unui dezvoltator imobiliar: Designeri de interior, Arhitecți , Ingineri Proiectanți, Manageri de Proiect, Inginer de Instalații.

Dezvoltatorii imobiliari sunt responsabili de asigurarea faptului că proiectul este finalizat în termenul specificat, în special în cazul comenzilor plasate la fază de proiect. 

 

Întrebări pe care ar trebui să le adresezi unui potențial dezvoltator imobiliar din Târgu Mureș:

·         De cât timp activați ca și dezvoltator imobiliar ?

·         Câte proiecte ați finalizat?

·         Cine va lucra la proiect?

·         Muncitorii sunt angajați sau subcontractanți?

·         Îmi puteți oferi referințe?

·         Pot vedea un proiect in derulare ?

·         Îmi puteți da adresele unor case pe care le-ați construit?

·         Sunteți asigurat?

·         Cum calculați prețurile și ce includ? Există un risc ca prețurile să difere de la prețul inițial ? 

·         Îmi puteți da o estimare scrisă?

·         Ce includ serviciile dvs.?

·         Când se finalizează proiectul și ce garanții oferiți pentru depăsirea termenelor de predare?

·         Care este politica dvs. pentru schimbarea unei comenzi?

·         Ce se întâmplă atunci când costul depășește bugetul, de exemplu dacă sunt modificări aduse prețurilor materialelor sau ale forței de muncă?

·         Există  preocupări importante pe care le prevedeți cu acest proiect?

 

Înainte de a intra intr-un angajament cu un dezvoltator imobiliar, verifică proiectele anterioare și apoi solicită o ofertă. De asemenea, site-ul nostru îți dă posibilitatea de a vorbi cu cei care au cumpărat de la dezvoltatorul imobiliar ales. Înregistrează-te AICI, contactează firme și clienți.

 

Găsește dezvoltatori imobiliari din toată țara aici.

homepencilcogdicestarenvelopeeyeenteruserearthmagnifiercrossmenuplus-circlechevron-right-circletext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram