Firme Acoperișuri

Găsește cele mai bune firme pe baza recomandărilor

Repararea acoperișului față de un acoperiș nou

Repararea unui acoperiș este aproape întotdeauna mult mai rentabilă decât schimbarea in totalitate, în funcție de amploarea daunelor sau a problemei. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul dacă este puțin probabil ca reparația să rezolve problema pe o perioadă scurtă de timp.

Înainte de a lua o decizie, acoperișul ar trebui să fie inspectat în caz ideal de câteva firme, astfel încât să iți poți face o idee reală asupra costurilor.

Probleme cu acoperișul pe care ar trebui să le aveți în vedere

Am evidențiat câteva semne de avertizare timpurie pentru diferite tipuri de acoperiș, pentru a vă ajuta să preveniți înrăutățirea problemelor care în timp devin mai scumpe de remediat.

Acoperișuri din țiglă

  • Umezeală internă, pete pe pereți și plafoane sau scurgeri: aceasta poate semnala o țiglă crăpată sau alunecată.
  • Plăci lipsă: dacă observați un gol, înlocuiți rapid țigla pentru a preveni pătrunderea apei în pâsla de dedesubt. Un gol poate, de asemenea, face mai ușoară dislocarea mai multor plăci în caz de vânt puternic.

Acoperișuri cu smoală

  • Fisuri sau despicături în jurul marginilor.
  • Bucăți inegale.
  • Denivelări: aceasta poate indica faptul că apa s-a acumulat deasupra.
  • Pete umede pe tavan: acest lucru poate semnala că acoperișul acoperișului are o ruptură.

De asemenea, merită să acordați o atenție deosebită oricăror îmbinări, cum ar fi creasta acoperișului (țiglele din partea de sus), văile acoperișului (unde se întâlnesc două bucăți) și coșul de fum.

În cele din urmă, dacă puteți vedea lumina zilei prin acoperiș, ar trebui să apelați un profesionist cât mai curând posibil.

Când ar trebui să apelezi la o firmă care repară/montează acoperișuri ?

Este o idee bună să vă inspectați acoperișul și jgheaburile în fiecare an. Unii antreprenori vor efectua inspecții gratuite, așadar întrebați în avans despre costuri. Dacă acoperișul dvs. are 25 de ani sau mai mult, acest lucru este deosebit de important.

Este posibil să fiți capabili să curățați jgheaburile la niveluri inferioare, pentru a permite curgerea apei și pentru a preveni problemele, dar o mentenanță adecvată pentru acoperișuri sunt cel mai bine lăsate pentru profesioniști.

Merită, de asemenea, să inspectați acoperișul din când în când intern și extern, mai ales când au fost vânturi deosebit de puternice, ploi abundente sau zăpadă și gheață.

Obținerea cotațiilor pentru acoperișuri

Contactați cel puțin trei firme pentru oferte, indiferent de natura lucrării, pentru a vă oferi o gamă de prețuri. O firmă de acoperișuri va dori, de obicei, să vină să vă inspecteze proprietatea, înainte sa va dea un preț, cum ar fi înlocuirea țiglelor sparte sau lipsă și curățarea jgheaburilor, deoarece este dificil pentru ei să estimeze o lucrare fără a vedea starea generală a acoperișului.

Solicitați întotdeauna estimări  în scris și asigurați-vă că acestea includ costul materialelor, schelelor și așa mai departe. 

Rețineți că cel mai ieftin nu este întotdeauna cel mai bun. Este o idee bună să citiți recenziile online și să cereți referințele clienților înainte de a lua o decizie.

Disponibilitatea activității de acoperișuri poate de asemenea să intre în joc, în funcție de cât de repede doriți ca lucrarea să fie finalizată. Adesea, cele mai populare companii vor fi rezervate cu ceva timp în avans, deci merită să primiți cotații în timp util.

Dacă există ceva pe cotație pe care nu îl înțelegeți pe deplin sau de ce un contractant recomandă / detaliază ceva ce un alt contractant nu are, discutați cu ei și cereți-i să explice. Orice comerciant decent va fi fericit să vă vorbească prin opțiuni.

Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram