Caută
Generic filters
Exact matches only

Firme de construcții în Brăila

Găsește cele mai bune firme pe baza recomandărilor

Când construiesc o casă nouă sau angajează un constructor pentru modificări și reparații, oamenii apelează adesea la recomandări de la prieteni și cunoștințe. Cu toate acestea, este o provacare să găsești constructorul cu care să rezonezi. O opțiune ar fi ca, în loc să cauți și să delegi separat sarcinile între constructori, arhitecți și ingineri, poți angaja o firmă de construcții din Brăila cu servicii complete de proiectare și construire pentru a duce la bun sfârșit întregul tău proiect, de la schițele inițiale și aprobări până la construcție. Află mai multe despre cum să alegi o firma de constructii potrivită din Brăila pentru proiectul tău:

Ce este o firmă de construcții ?

Firmele de de construcții care includ proiectare și construire își asumă responsabilitățile arhitecților, inginerilor si a constructorilor, toate sub un singur nume. Aceste firme cu servicii complete se concentrează pe un proces simplificat de proiectare-construire: de la proiectarea inițială la faza de estimare și până la construcția fizică - în speranța de a crea o experiență eficientă atât pentru client, cât și pentru firmă. Deoarece întregul proiect este realizat de o singură firmă, firmele de construcții din Brăila sunt capabile să suprapună fazele de proiectare și construirea imobilului, ceea ce deseori reduce semnificativ durata proiectului. Cu toate acestea, în funcție de firmă, poate dorești totuși să iei legătura cu un designer de interior sau arhitect pentru a te ajuta să creezi exact aspectul dorit. Iată câțiva profesioniști pentru a completa activitatea firmelor de construcții: Designeri și decoratori de interior, Asigurări Imobile, Soluții Smart, Automatizări și Firme de Mobilă.

Înainte de a alege o firma de construcții din Brăila, gândește-te la ce dorești să obții de la noua casă.  Ai nevoie de mai multe dormitoare pentru copii și oaspeți? Dorești un subsol pentru spațiu suplimentar sau depozitare? Dorești un design mai extravagant ? Bugetul este evident un factor determinant în decizii și rezultatul proiectului tău. Pentru a te asigura că rămâi în limita posibilităților tale, ia în considerare crearea unei liste obligatorii și a unei liste de dorințe.

Întrebări pe care ar trebui să le adresezi unei potențiale firme de construcții din Brăila:

·         De cât timp activați ca și firmă de construcții?

·         Câte proiecte ați finalizat?

·         Cine va lucra la proiect (angajați sau subcontractori)?

·         Îmi puteți oferi referințe?

·         Pot vedea un proiect in derulare ?

·         Îmi puteți da adresele unor case pe care le-ați construit?

·         Sunteți asigurat?

·         Cum calculați prețurile și ce includ? Există un risc ca prețurile să difere de la prețul inițial ? 

·         Îmi puteți da o estimare scrisă?

·         Ce includ serviciile dvs.?

·         Când se finalizează proiectul și ce garanții oferiți pentru depăsirea termenelor de predare?

·         Care este politica dvs. pentru schimbarea unei comenzi?

·         Ce se întâmplă atunci când costul depășește bugetul, de exemplu dacă sunt modificări aduse prețurilor materialelor sau ale forței de muncă?

·         Există  preocupări importante pe care le prevedeți cu acest proiect?

 

Pentru a veni în ajutorul tău, vezi și blogul nostru undei vei putea citi articole scurte și la obiect care te pot ajuta in decizia de a alege o firmă de construcții. 

În al doilea rând iți recomandăm sa cauți constructorul pe site-ul nostru unde vei putea găsi recenzii lăsate de clienții acestora.

De asemenea, este recomandat să păstrezi regula celor trei. Adică, pentru cei trei (sau mai mulți!) constructori pe care i-ai abordat, să vizitezi cel puțin trei referințe înainte de a lua o decizie.

Când vine vorba de verificarea referințelor, în mod ideal, vei dori să discuți cu clienții anteriori fară prezența constructorului. Acest lucru îl poți realiza pe site-ul nostru prin intermediul mesageriei private. Ai posibilitate de a contacta clienți constructorilor fara ca ei sau tu sa vă dezvăluiți datele de contact.

 

Găsește firme de construcții din toată țara aici.

homepencilcogdicestarenvelopeeyeenteruserearthmagnifiercrossmenuplus-circlechevron-right-circletext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram