Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
27 mai 2022

Oameni care ne inspiră

Attila Nagy

Registrul Constructorilor își propune să aducă in fața și in mintea oamenilor dornici sa construiască și să renoveze cele mai de calitate soluții și surse de inspirație. Fie din România, fie din afara ei.

De câte ori nu am trecut pe lângă o casa (de obicei căsoi:) și am exclamat: “La câți bani au intrat in casa asta, eu o făceam de o sută de ori mai frumoasă!”. Ei bine, despre asta e vorba: de a face căminele noastre mai frumoase și mai primitoare.

Soluții sunt, surse de inspirație la fel - aici vom încerca sa le aducem pe cele mai bune!


Adela Pârvu

Blogul https://adelaparvu.com e cartea de vizită a Adelei Pârvu, poate cel mai bine cotat influencer când e vorba de design.

De ce ne place și inspiră blogul Adelei Pârvu ?

Aici găsești o mulțime de idei faine. Lucruri simple la îndemâna celor care construiesc sau renovează și - poate cel mai important - soluții accesibile.

Case salvate de prin Maramureș sau Bucovina, mici istorii “casnice” ale unor tineri curajoși, decorațiuni sau recomandări de instalații sau de decorațiuni. Toate fac din site-ul Adelei Pârvu un supermarket pentru toată lumea care știe să facă diferența între o casă și un cămin.

Dragostea ei pentru conservarea caselor traditionale jonglând între trecut și viitor cu cel mai mare succes.

Proiect Sinaia Swee Valley - design rural

Soluții inedite de construcții în mijlocul naturii din lemn recuperat

Proiect maramures din lemn recuperat

Blogul ei contine de la case tradiționale până la ultimele tendințe de la cele mai renumite târguri din lume de design interior.

Design interior Adela Parvu

Design de interior cu impact

Adela Pârvu crează un design pe personalitatea oamenilor și interioare care au un impact pozitiv de durată în viața lor de zi cu zi. Echilibrează designul cu funcționalitatea, oferind pentru noi toți soluții, idei și furnizori de materiale pentru cele mai inovatoare tendințe. 

De ce vă recomandăm site-ul Adelei Pârvu ?

Pentru ca e timpul ca educația sa existe și in domeniul construcțiilor. Acolo unde “mortar”, “ciment”, “cărămidă” sau “tencuiala” sunt cuvintele cele mai folosite. E timpul pentru “design”, “cămin”, “frumos”!

Ți-a plăcut articolul ?
Poți da un share prietenilor tăi

Postări similare
firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitectura, design recenzii review si pareri
Câte oferte să obții pentru a lua o decizie informată? Casa la rosu

În primul rând, trebuie să reținem că singura modalitate de a afla cu adevărat un pret casa la rosu realist este de a invita constructorii pentru a oferi un cost pentru lucrări. În al doilea rând, de regulă, sfatul nostru este să contactezi cel puțin 3 firme care să iți oferteze pentru a oferi un […]

firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitectura, design recenzii review si pareri
10 greseli in constructia casei pe care multe persoane le fac

În timp ce mulți beneficiari sunt dornici să își înceapă proiectul căt mai repede, prea puțini știu despre posibilele pericole si greseli in constructia casei. Din pricina faptului că, un constructor nu are nevoie de calificări și contractele sunt realizate formal, trebuie să fii atent când vine vorba de această etapă. Iată câteva sfaturi de […]

firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitectura, design recenzii review si pareri
Pericolul să alegem un constructor cu cel mai mic pret

A face economii exagerate pe această parte si sa alegem un constructor cu cel mai mic pret poate avea un impact mare asupra bugetului estimat. Cu toate acestea, ar trebui sa analizăm și care este costul real al unei oferte de preț care inițial pare foarte ieftin și întradevăr, atractiv. După cum am menționat și […]

firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitectura, design recenzii review si pareri
Cum alegem o firma de constructii

O firma de constructii poate avea multe forme de organizare, fiecare mod de organizare având la rândul lui elemente pozitive cât și negative. Cum alegem o firma de constructii pentru proiectul nostru va fi una dintre cele mai importante decizii de luat. Alegerea greșită poate avea consecințe grave atât pentru proiect cât și pentru buget. […]

Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifierplus-circleframe-expandpointer-right