Profilul tău interactiv

Nu lăsa reputația firmei tale la voia întâmplării. Afișează și administrează cu ușurință recenziile despre firma ta folosind funcțiile noastre inovatoare de colectare și afișare a recenziilor. Totul fara nevoia de cunoștințe de design sau IT.
Intuitiv
Fără cod
Puternic

Simplu. Puternic. De Încredere.

Caracteristici

Descoperă ce instrumente ai la dispoziția ta odată ce te-ai înregistrat.
Revendică

Revendică Firma Ta

Revendică firma ta din baza de date publică și crează un profil gratuit.  Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.
Răspunde

Răspunde Recenziilor

Arată că îți asculți clienții și că îți pasă de experiențele lor. Răspunde recenziilor și întrebărilor, rezolvă problemele, pentru a construi o relație mai bună cu clienții tăi.
Raportează

Raportează Recenzii

Raportează o recenzie care crezi că este imparțială sau scris de un utilizator care nu este un client al firmei tale. Ai la dispoziție mai multe opțiuni prin care poți raporta o recenzie. 
Invitații

Invitații Automatizate

Trimite invitații predefinite și automate către clienți pentru ca ei să scrie o recenzie despre experiența avută cu firma ta. Colectarea recenziilor astfel devine ușoară și asupra cărora ai un control absolut într-un singur loc.
Mesaje

Mesagerie

Prin intermediul site-ului nostru, utilizatorii au posibilitatea de a interacționa cu firma ta. Ai un chat incorporat prin care vei putea comuinca direct cu clienții tăi sau alte firme. Acest instrument face simplu și ca viitorii clienți să intre în contact cu tine la un click distanță. 
Profil

Profil 

Ai posibilitatea de a aduce un design aparte profilului tău prin afișarea unui logo si poze de coperta profil. Mai mult, informațiile afișate pe profilul tău este controlat și editat de tine: poze, video, informații publice sau orice content dorești să fie vizibil clienților. 

Social Media

Afișează logo și linkuri cu cele mai cunoscute platforme social media: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube, Myspace, Pinterest, Soundcloud și Tumblr. Toate infromațiile tale vor putea fi vizualizate dintr-un singur loc fară nevoie clienților de a te căuta în mai multe locuri. 
Poze

Poze

Creează proiecte și albume și încarcă poze. Pozele încărcate vor fi vizibile pe profilul tău și utilizatorii autentificați vor avea posibilitatea de a comenta, de a distribui și de a aprecia pozele tale. 
Servicii

Servicii

Adaugă orice content care să descrie firma și serviciile oferite cât și zonele acoperite din România. Aici ai posibilitatea de a edita în text standard sau html dacă dorești să obții un design aparte. 
Alerte

Notificări

Notificările prin e-mail îți trimit o alertă pentru orice activitate notabilă în legătură cu profilul tău: când clienții scriu o nouă recenzie, interacționează cu profilul, o simplă vizualizare a profilului tău sau alte evenimente. Astfel ești notificat de orice interacțiune în timp real.
Video

Video

Ai posibilitatea de a încărca și afișa contenturi video într-o secțiune separată. Nu există o limită impusă sau o alterare a calitații. Afișarea unui content video despre firma sau produsele tare crește semnificativ încrederea clienților. 
Contact

Contact

Afișează orice date de contact relevante firmei tale incluzând telefon, emailuri, adresa web etc. Profilul tău are și un buton de mesaj unde clienții pot iniția un chat live cu firma ta. 
Content

Tab personalizat

La cerere, se poate adăuga orice TAB-uri cu orice content care să reprezinte firma ta. 
Verificare

Firmă Verificată

La cerere, firma ta poate fi verificată de către Registrul Constructorilor. În urma verificărilor fizice, vom adăuga la profilul tău un tag de verificare vizibil pentru toți utilizatorii.  
Postări

Postări

Postează pe profilele Facebook și Instagram al Registrul Constructorilor o postare pe luna. Crește expunerea și încrederea în firma ta online prin noi.  
Aplicatie

Aplicație

Management complet al profilului tău prin aplicația IOS/Android. Rapid și ușor, ai controlul asupra profilului și contentului tău la un click distanță.
Management

Project Management

Aplicație de management al proiectelor tale. Platformă între tine și client în timp real care include: încărcare contract și amendamente, timeline proiect editabil în funcție de specificații și etapele proiectului, trimitere și plăți facturi,  share poze între firmă și client, chat alocat proiectului, notificare ISC și alte unelte utile. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenuchevron-downcheckmark-circlepointer-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram