Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only

Profilul tău interactiv

Nu lăsa reputația firmei tale la voia întâmplării. Afișează și administrează cu ușurință recenziile despre firma ta folosind funcțiile noastre inovatoare de colectare și afișare a recenziilor. Totul fără nevoia de cunoștințe de design sau IT.
Intuitiv
Fără cod
Puternic

Simplu. Puternic. De Încredere.

MANAGEMENT

Revendică Firma Ta dacă acesta este în baza de date RC

Revendică firma ta din baza de date publică și crează un profil gratuit.  Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.
MANAGEMENT

Răspunde Recenziilor scrise de clienți 

Arată că îți asculți clienții și că îți pasă de experiențele lor. Răspunde recenziilor și întrebărilor, rezolvă problemele, pentru a construi o relație mai bună cu clienții tăi.
MANAGEMENT

Raportează Recenzii neconforme 

Raportează o recenzie care crezi că este imparțială sau scrisă de un utilizator care nu este un client al firmei tale. Ai la dispoziție mai multe opțiuni prin care poți raporta o recenzie. 
MARKETING

Invitații Automatizate către clienții tăi

Trimite invitații predefinite și automate către clienți pentru ca ei să scrie o recenzie despre experiența avută cu firma ta. Colectarea recenziilor astfel devine ușoară și asupra cărora ai un control absolut într-un singur loc.
MANAGEMENT

Mesagerie privată cu notificări Real Time

Prin intermediul site-ului nostru, utilizatorii au posibilitatea de a interacționa cu firma ta. Ai un chat incorporat prin care vei putea comuinca direct cu clienții tăi sau alte firme. Acest instrument face simplu și ca viitorii clienți să intre în contact cu tine la un click distanță. 
PROFILE MANAGEMENT

Crează un Profil unic cu designul dorit de tine

Ai posibilitatea de a aduce un design aparte profilului tău prin afișarea unui logo si poze de coperta profil. Mai mult, informațiile afișate pe profilul tău este controlat și editat de tine: poze, video, informații publice sau orice content dorești să fie vizibil clienților. 
SOCIAL MEDIA

Afișează linkuri către paginile tale Social Media

Afișează logo și linkuri cu cele mai cunoscute platforme social media: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube, Myspace, Pinterest, Soundcloud și Tumblr. Toate infromațiile tale vor putea fi vizualizate dintr-un singur loc fară nevoie clienților de a te căuta în mai multe locuri. 
PROFILE MANGEMENT

Încarcă Poze, crează albume cu contentul dorit

Creează proiecte și albume și încarcă poze. Pozele încărcate vor fi vizibile pe profilul tău și utilizatorii autentificați vor avea posibilitatea de a comenta, de a distribui și de a aprecia pozele tale. 
PROFILE MANGEMENT

Definește Serviciile care firma ta le oferă

Adaugă orice content care să descrie firma și serviciile oferite cât și zonele acoperite din România. Aici ai posibilitatea de a edita în text standard sau html dacă dorești să obții un design aparte. 
COMMUNICATION 

Fi mereu la curent cu Notificările Real Time

Notificările prin e-mail îți trimit o alertă pentru orice activitate notabilă în legătură cu profilul tău: când clienții scriu o nouă recenzie, interacționează cu profilul, o simplă vizualizare a profilului tău sau alte evenimente. Astfel ești notificat de orice interacțiune în timp real.
MARKETING

Atrage clienții cu contenturi Video despre firma ta

Ai posibilitatea de a încărca și afișa contenturi video într-o secțiune separată. Nu există o limită impusă sau o alterare a calitații. Afișarea unui content video despre firma sau produsele tare crește semnificativ încrederea clienților. 
PROFILE MANAGEMENT

Specifică datele tale de contact Contact

Afișează orice date de contact relevante firmei tale incluzând telefon, emailuri, adresa web etc. Profilul tău are și un buton de mesaj unde clienții pot iniția un chat live cu firma ta. 
MARKETING

Ai o idee ? Iți putem crea un tab personalizat

La cerere, se poate adăuga orice TAB-uri cu orice content care să reprezinte firma ta. 
TRUST MANAGEMENT

Firmă Verificată, crește încrederea în firma ta

La cerere, firma ta poate fi verificată de către Registrul Constructorilor. În urma verificărilor fizice, vom adăuga la profilul tău un tag de verificare vizibil pentru toți utilizatorii.  
SOCIAL MEDIA

Folosește social media al RC pentru Postări lunare

Postează pe profilele Facebook și Instagram al Registrul Constructorilor o postare pe luna. Crește expunerea și încrederea în firma ta online prin noi.  
MANAGEMENT

Managementul profilului tău simplu în Aplicație

Management complet al profilului tău prin aplicația IOS/Android. Rapid și ușor, ai controlul asupra profilului și contentului tău la un click distanță.
GO DIGITAL

Digitalizează Project Managementul 

Aplicație de management al proiectelor tale. Platformă între tine și client în timp real care include: încărcare contract și amendamente, timeline proiect editabil în funcție de specificații și etapele proiectului, trimitere și plăți facturi,  share poze între firmă și client, chat alocat proiectului, notificare ISC și alte unelte utile. 

Ai știut că poți folosi și aplicația ?

Crează proiecte. Comunică direct cu beneficiari, angajați, colaboratori. Gestionează buget și soluționează problemele pe loc. 
Profil
Management complet al profilului
Gestiune
Gestionarea completa a proiectelor
Widget
Cereri automatizate, mesageri privată
Gestiune

Comunică. Gestionează proiecte. Colaborează

Pe lângă managementul complet al profilului firmei tale, aplicația îți dă posibilitatea de a gestiona orice proiect, 100% personalizabil. Acesta include o cronologie grafică, notificăti push, mesagerie separata pe fiecare proiect, documente, media, notificări push, colaboratori, beneficiari și multe altele. Capacitatea de a urmări evoluția unei probleme în timp real ajută să gestionezi imediat orice blocaje. 
Mai multe despre Aplicație

Evidențiează 
afacerea ta față de competiție

Aplică pentru un profil acum. Poți crea un cont funcțional în câteva minute.
60 de zile gratuit la contul Premium. Anulează oricând.
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifierchevron-downchevron-rightcheckmark-circleplus-circleframe-expandpointer-right