This search form (with id 24) does not exist!
This search form (with id 24) does not exist!
This search form (with id 24) does not exist!
Aplicația
Cel mai inovativ și sigur mod de a gestiona proiectele
Aplicația BUSINESS
Gestionează profilul și proiectele tale într-un singur loc. 
Scrie recenzie
review
review recenzii opinii recomandari firme de incredere verificate
PREZENȚA TA ONLINE

Îți introducem pagina de profil interactivă

Pagina de profil al companiei tale prezintă și evidențiază afacerea ta pe Registrul Constructorilor. Iată o prezentare generală a diferitelor secțiuni pe care le vei găsi pe pagina de profil și ce informații poți afișa.
Cont Gratuit

Descoperă profilul
REGISTRUL CONSTRUCTORILOR

În funcție de pachetul ales, poți avea următoarele secțiuni pe pagina de profil, viziibil de către vizitatori
RECENZII
Afișăm recenzii pe care clienții le-au scris despre afacerea ta. Ai posibilitatea de a adăuga poza cover și logo firmă. Această secțiune este vizibil chiar dacă profilul nu este revendicat.
GRATUIT
DESPRE
Informații generale despre firmă preluate din registre publice. Sectiunea 'Despre noi' se completează de către tine.  Această secțiune este vizibil chiar dacă profilul nu este revendicat.
GRATUIT
SERVICII
Completează secțiunea mai în detaliu cu informații relevante, incluzând experiență, ce servicii oferi și orice consideri relevant despre afacerea ta. Poți folosi editor text sau html.
PREMIUM
POZE
Afișează poze pentru prezentarea vizuală a firmei tale. Ai posibilitatea de a crea foldere de proiecte specifice sau de a încărca poze intr-un folder general. 
PREMIUM
CONTACT
Completează datele de contact pentru clienți. Ai posibilitatea de a crea linkuri către platforme social media ca Facebook, Instagram, Whatsapp, Linkedin și altele. 
PREMIUM
CHAT LIVE
Afișează un buton de CHAT LIVE care dă posibilitatea clienților care au vizualizat profilul tă să te contacteze pentru o eventuală colaborare. 
PREMIUM
VIDEO
Încarcă content video cu descrieri scurte despre proiectele tale sau prezentarea afacerii tale. Conținutul video poate captiva și atrage publicul, mai mult ca orice alt format media.
GOLD
Managementul conținutului

Funcții Backend

Solicită Review
Trimite invitații clienților tăi pentru ca aceștia să interacționeze cu profilul tău și să scrie o recenzie despre experiența lor. Când obții recenzii pozitive, îi asigură pe potențialii clienți  că afacerea ta este de încredere.

Cu acest widget nu vei rata niciodată o oportunitate de a primi feedback-ul clientului. 

Gold

Raportează Review
Pentru a proteja firmele am implementat un sistem de raportare a recenziilor. Din contul tău Business vei putea raporta un review scris despre afacerea ta despre care consideri că încalcă regulile platformei Registrul Constructorilor.

Raportarea se face pe criterii prestabilite care le vei găsi în contul tău. 

Gratuit

Editor
Încarcă fotografia de profil și cover pentru a-ți identifica afacerea. Crează un profil complet cu secțiuni text, widget-uri personalizabile, inclusiv editor html. Încarcă poze, video sau orice content ai nevoie. 

Transformă persoanele care îți vizualizează profilul în clienți.

PREMIUM

Descoperă
toate instrumentele de care poți beneficia

Toate concepute pentru a scala afacerea ta în mediul online.
TE-AI HOTĂrât ?

Începe promovarea firmei astăzi. Gratuit

Completează profilul tău și promovează afacerea ta
Înregistrare
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate