Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
REVENDICARE PROFIL FIRME

Bine ai venit.

Revendică profilul firmei tale

Folosește acest formular doar în cazul în care firma ta se află deja în baza de date al Registrul Constructorilor. Verifică mai jos daca nu ești sigur.

Firma ta este deja in baza de date ?

Verifică aici dacă firma ta se află deja în baza noastră de date. Daca da, folosește formularul de mai sus. Dacă nu o găsești, o poți înregistra, gratuit. 
Caută
Generic filters
Exact matches only
Înregistrează firma
Ai știut ?

De ce ar trebui să revendic profilul meu ?

Dacă cineva a scris o recenzie despre firma ta ori aceasta este deja înregistrată în baza noastră de date prin Licența pentru Guvernare Deschisă, înseamnă că ai o pagină de profil. Este vizibilă pe Registrul Constructorilor, indiferent dacă ai revendicat firma sau nu.

Odată ce profilul este revendicat de tine, vei putea să interacționezi și să accesezi funcțiile planului gratuit sau să faci upgrade la oricare dintre celelalte pachete de promovare. După revendicare, profilul tău nu va mai afișa eticheta „Profil Nerevendicat” sau ""Firmă adăugată de client'."

Ai încercat aplicația ?

Aplicația IOS și Android îți oferă mobilitate absolută. Îl poți utiliza pentru managementul complet al profilului cât și pentru gestionarea proiectelor în timp real cu gestionarea documentelor, buget, grafic timeline, notificări push, colaboratori, media și chat integrat.
Despre aplicație
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifierplus-circleframe-expandpointer-right