Login ClientLogin Firme

Suport Firme

Centrul de ajutor conține multe întrebări frecvente care acoperă multe subiecte diferite, astfel încât să poți obține răspunsurile de care ai nevoie in cel mai scurt timp.
Întrebări frecvente

Firma mea apare înregistrată deși nu am facut nici o cere în acest sens.

Dacă firma ta este in baza noastră de date, acest lucru înseamnă că acesta a fost adaugat in baza Licentei Pentru Guvernare Deschisa sau un client l-a înregistrat cu scopul de a scrie o recenzie. 

Cine poate scrie o recenzie despre firma mea ?

Oricine poate scrie o recenzie dacă a avut o experiență autentică cu firma menționată. În acest sens, fiecare recenzie este un conținut generat de utilizator și se află în proprietatea acestuia.     

Am posibilitate de a răspunde recenziilor ?

Da. Odată ce ai revendicat firma, ai posibilitate de a răspunde recenziilor. Scopul nostru este de a menține o platformă imparțială pentru o interacțiune constructivă între client și firme.

Dispute

În cazul unor dispute, Registrul Constructorilor nu va lua partea niciunei părți, nu va interprinde niciun demers și nu se va implica în niciun fel de procedură de arbitrare. 

Imi pot șterge firma din baza de date ? 

Odată profilul creat, acesta nu se poate șterge chiar dacă ai revendicat firma. Consumatorii sunt cei care decid ce firme sunt adăugate și despre care scriu o recenzie. Noi doar găzduim conținutul. Un profil și recenziile atașate nu se pot șterge doar dacă se constată o încălcare a regulilor noastre.   
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram