Login ClientLogin Firme

Centru suport

Centrul de ajutor conține multe întrebări frecvente care acoperă multe subiecte diferite, astfel încât să poți obține răspunsurile de care ai nevoie in cel mai scurt timp.
Întrebări frecvente

Cum scriu o recenzie ?

Odată înregistrat, caută firma despre care vrei să scrii o recenzie în motorul de căutare. Selectează firma și click Scrie Recenzie. 

Nu găsesc firma. Îl pot adăuga ?

Da, în cazul în care firma nu se regăsește în baza de date RCDI, îl poți adăuga din meniul contului tău. Firma este adăugată automat după care poți scrie recenzia dorită. 

Pot șterge/edita o recenzie ?

Da. Recenzia scrisă de tine este proprietatea ta. Îl poți șterge sau edita oricând dorești. 

Dispute

În cazul unor dispute, Registrul Constructorilor nu va lua partea niciunei părți, nu va interprinde niciun demers și nu se va implica în niciun fel de procedură de arbitrare. 

Verificări 

Recenziile sunt postate automat fără moderație. În schimb, acestea vor fi verificate de către un membru al echipei RCDI pentru a se asigura că recenzia este în conformiatate cu termenile și condițiile cât și politica de confidențialitate RCDI.  
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram