Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile de utilizare enumerate mai jos sunt aplicabile atât pentru utilizatorii înregistrați, cât și pentru cei neînregistrați, clienți și Firme/PFA/Persoane Fizice. Acești termeni guvernează accesul și utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni.

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile de utilizare enumerate mai jos sunt aplicabile atât pentru utilizatorii înregistrați, cât și pentru cei neînregistrați, clienți și Firme/PFA/Persoane Fizice. Acești termeni guvernează accesul și utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă utilizați site-ul nostru în numele unei companii sau altei persoane juridice, atunci „dvs.” înseamnă, de asemenea, o astfel de companie sau persoană juridică și sunteți de acord să fiți guvernați de acești termeni. Nu puteți utiliza site-ul sau serviciile noastre în cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre, inclusiv cu Politica Noastră de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la acest document, trimiteți-ne un e-mail la info@registrulconstructorilor.ro.

Eligibilitatea de a utiliza site-ul nostru

Pentru a accesa sau utiliza site-ul nostru, trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani, în caz contrar, nu veți putea utiliza site-ul și serviciile noastre. Site-ul nostru este destinat utilizării dvs. personale, non-comerciale, cu excepția cazului în care încheiați un acord separat cu noi pentru uz comercial. Nu puteți utiliza site-ul nostru web dacă v-am închis contul.

Termenul „[site-ul nostru” sau „noi” sau „Organizațiile noastre” sau "Servicii" se referă la proprietarul site-urilor web (1) www.registrulconstructorilor.ro; Termenul „dumneavoastră” sau "dvs" sau "Utilizator" se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru. Termenul "Companii" se refera la firme/pfa/persoane fizice și constructori/dezvoltatori imobiliari si alte servicii. 

Adresa noastră web este: https://www.registrulconstructorilor.ro sau aplicația Registrul Constructorilor pe IOS și Android denumite și 'Servicii' in cele de mai jos. Platforma, domeniile, aplicația ('Serviciile') sunt deținute și administrate de:

Webster & Pinnacle Media S.R.L - CUI: 46708464 NORC: J12/5312/2022 din Cluj Napoca, Strada Ion C. Bratianu, Nr 5, AP 9, 400079, Județul Cluj.

Contul tău

Pentru a vă crea un cont, trebuie să furnizați o adresă de e-mail validă. E-mailul pe care îl utilizați trebuie să fie unul pe care vă putem contacta. În cazul în care nu putem să vă contactăm pe această adresă de e-mail, este posibil ca, conținutul trimis să nu fie postat și contul dvs. să fie dezactivat. Se pot aplica și alte cerințe de înregistrare. După ce ați configurat o parolă, vi se va permite accesul la profilul și la alte zone private ale contului. Sunteți în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei dvs. Sunteți de acord să ne anunțați imediat dacă suspectați o utilizare neautorizată a contului dvs. sau accesul la parola dvs. Sunteți singurul responsabil pentru orice utilizare a contului. Parolele sunt supuse oricând anulării sau suspendării de către noi. Când configurați un cont de utilizator pe site-ul nostru, creem un cont de profil pentru dvs., care va include informațiile personale pe care le furnizați. Sub rezerva setărilor de vizibilitate pe care le controlați, puteți opta sau dezopta pentru servicii, inclusiv vizibilitatea profilului dvs. pentru alți membri.

Folosirea serviciilor noastre trebuie să respecte în orice moment toate legile, regulile și reglementările aplicabile. Utilizatorul garantează organizației noastre că utilizarea site-urilor noastre nu va determina în niciun fel organizația noastră să încalce legile, regulile sau reglementările aplicabile sau să încalce drepturile de confidențialitate ale oricărei terțe părți.

Când scrieți o recenzie, numele și adresa la care recenzia se refera vor fi în continuare vizibile atât pentru compania la care această recenzie se referă, cât și pentru alți utilizatori.

Firme

În timpul înregistrării, vom colecta informații despre compania dvs. Aceste informații vor include numele, numele companiei, adresa de e-mail, numărul de telefon, precum și numele de utilizator și parola. Vom colecta doar informațiile pe care le introduceți manual în formularele noastre. Putem stoca toate sau unele dintre aceste informații într-un fișier cookie pe hard disk, astfel încât sistemul nostru să vă recunoască de fiecare dată când vizitați site-ul nostru. În acest fel, vă putem salva preferințele și vă putem oferi un site web personalizat, fără a vă solicita să vă conectați la site-ul nostru de fiecare dată când ne vizitați. De asemenea, vă rugam să citiți Politica Noastră de Confidențialitate cât și Termeni și Condiții înainte de a trimite informații.

Înregistrare socială și conectare

Puteți să înregistrați un cont și să accesați ulterior site-ul nostru printr-un site de rețea socială, cum ar fi Facebook sau Google. Dacă accesați site-ul nostru prin Facebook sau Google, sunteți de acord că putem accesa și stoca orice informații, date, text, mesaje, etichete și / sau alte materiale pe care le-ați furnizat și le-ați păstrat și accesat în contul dvs. Facebook sau Google și că cele de mai sus pot fi utilizate pe site-ul nostru prin intermediul contului și profilului dvs. Sub rezerva setărilor de confidențialitate pe care le-ați setat utilizând contul dvs. Facebook sau Google pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul nostru, informațiile de identificare personală pe care le postați pe Facebook sau Google pot fi afișate pe site-ul nostru.

Relația dvs. cu Facebook și Google este reglementată exclusiv de acordul dvs. cu aceste site-uri și ne repudiem de orice răspundere pentru informațiile de identificare personală care ne pot fi furnizate de Facebook sau Google cu încălcarea setărilor de confidențialitate pe care le-ați setat cu acel cont de site.

Conținut de terți

Conținutul altor utilizatori, agenții de publicitate și alți terți vă este pus la dispoziție prin intermediul site-ului nostru. Prin conținut se înțelege orice lucrare de autor sau informații, inclusiv recenzii ale companiei, fotografii ale companiei, fotografii de recenzie, informații despre profilul companiei și ale utilizatorului, reclame, comentarii și răspunsuri ale companiei, opinii, postări, mesaje, text, fișiere, imagini, fotografii, lucrări de autor, e-mail, date sau alte materiale pe care le găsiți pe site-ul nostru. Deoarece nu controlăm un astfel de conținut, înțelegeți și sunteți de acord că: (1) nu suntem responsabili și nu acceptăm niciun astfel de conținut, inclusiv publicitate și informații despre produse și servicii ale unor terțe părți, informații legate de companie furnizate de alți utilizatori; (2) nu garantăm exactitatea, adecvarea, fiabilitatea sau calitatea informațiilor din astfel de conținut; și (3) nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul neintenționat, obiectabil, inexact, înșelător sau ilegal pus la dispoziție de utilizatori, agenți de publicitate și terți.

În conformitate cu legile care exclud sau limiteaza răspunderea furnizorilor de servicii online care oferă acces la conținut generat de utilizator, nu putem fi responsabili pentru reclamațiile rezultate din Conținutul furnizat de terți pe site-ul nostru.

Vom permite postarea recenziilor doar de către utilizatorii care au angajat serviciile companiilor la care se referă recenzia.

Companiile au opțiunea integrată de a răspunde/contesta recenziile lăsate despre serviciile lor.

Reguli generale

Dvs. garantați că veți utiliza site-ul nostru exclusiv în scopuri legale într-o manieră și în concordanță cu acești termeni și cu toate legile, reglementările sau alte obligații aplicabile din punct de vedere legal (inclusiv obligațiile contractuale) pe care le puteți avea față de noi și oricare terți. Sunteți singurul responsabil pentru orice conținut care este postat prin contul dvs. pe site-urile noastre. Sunteți de acord că prin trimiterea conținutului dvs. la noi ați revizuit și înțeles condițiile impuse, termenii și politica de confidențialitate. Înțelegeți că vă puteți expune la răspundere dacă Conținutul dvs. sau orice altă utilizare a site-ului nostru încalcă legea aplicabilă sau orice drept al nostru sau a unei terțe părți.

Sunteți de acord că nu veți:

 • Imita/Reproduce/Copia o persoană sau companie sau adresa de e-mail saul alte date de contact ale acestora sau să prezentați eronat afilierea dvs. actuală sau fostă afiliere cu o companie;
 • Crea conturi de utilizator sau companie sub pretexte false sau frauduloase; să creați un cont pentru oricine altcineva; sau creați mai multe conturi de utilizator active pentru a posta mai multe recenzii pentru aceeași companie;
 • Publica conținut pe care nu îl dețineți sau pentru care nu aveți dreptul de a posta;
 • Încălca acești termeni, termenii acordurilor dvs. cu noi, restricții explicite prevăzute în regulile noastre, termenii și politica de confidențialitate sau orice lege, regulă sau regulament aplicabil;
 • Publica conținut care este defăimător sau fraudulos; fals sau înșelător; sau care nu reflectă opinia și experiența dvs. onestă;
 • Acționa într-o manieră hărțuitoare, amenințătoare, abuzivă, rasistă sau altfel obiectabilă;
 • Promova sau aprobați activităților ilegale;
 • Dezvălui informații cu încălcarea confidențialități sau a altor restricții sau drepturi contractuale ale oricărei terțe părți;
 • Încălca confidențialitatea, publicitatea, drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau alte proprietăți intelectuale sau drepturi de proprietate ale oricărei companii sau terțe părți;
 • Posta orice conținut de natură pornografică sau sexuală explicită sau orice conținut facand referire la exploatarea persoanelor în mod sexual sau violent;
 • Solicita informații de identificarea personală de la minori;
 • utiliza site-urile noastre pentru activități comerciale, publicitate, link-uri de afiliere și alte forme de solicitare; cu excepția celor aprobate în mod expres de noi;
 • sugera in orice fel si mod o aprobare sau un parteneriat cu Registrul Constructorilor de orice fel, fără permisiunea noastră scrisă;
 • Trimite mesaje care încalcă regulile UE sau orice altă lege anti-spam aplicabilă privind spam-ul;
 • Introduce software sau agenți automatizați pe site-ul nostru sau accesa site-ul nostru, astfel încât să producă mai multe conturi, să genereze mesaje automatizate sau să minați datele de pe site-ul nostru fără permisiunea noastră scrisă expresă;
 • Încorpora sau crea o legatură catre sau intr-o parte din site-ul nostru sau către orice porțiune a site-ului nostru, fără permisiunea noastră scrisă expresă.
 • Copia, modifica sau crea lucrări derivate de pe site-ul nostru sau orice conținut (excluzând conținutul dvs.) fără permisiunea noastră scrisă expresă;
 • Copia sau utiliza informațiile, conținutul (excluzând conținutul dvs.) sau datele de pe site-ul nostru în legătură cu un serviciu competitiv;
 • Vinde, revinde, închiria, împrumuta, tranzacționa, sau schimba în orice fel accesul la site-ul nostru sau la orice conținut (excluzând conținutul dvs.) fără permisiunea noastră scrisă expresă;
 • Interfera cu, perturba, modifica, returna orice date sau funcționalități ale site-urilor noastre;
 • Interfera cu, perturba sau crea o povară nejustificată pe site-ul nostru web sau în rețelele sau serviciile conectate la site-ul nostru;
 • Introduce in site-urile noastre viruși, cai troieni, viermi, bombe de timp, canale, fișiere corupte sau software similar; sau Încercarea de a evita orice caracteristică de securitate a site-urilor noastre;
 • Nu veți oferi stimulente în schimbul recenziilor. Vom elimina orice recenzie în cazul în care s-a constatat că utilizatorii / recenzorii au fost compensați să lase o recenzie.
 • În cazul unei dispute, Registrul Constructorilor nu va lua partea niciunei părți și nu se va implica in nici un fel de procedura de arbitrare.

Atât Utilizatorii cât și Companiile, cât și orice terțe părți sunt de acord să respecte obligațiile care îi revin conform Directivelor UE privind protecția datelor, în calitate de operator de date și orice alte legislații și / sau reglementări obligatorii.

Înalturarea unui conținut

Deși Registrul Constructorilor nu are nicio obligație în acest sens, ne rezervăm dreptul de a revizui și șterge orice Conținut (sau o porțiune a conținutului) despre care credem că, la discreția noastră, încalcă acești termeni sau alte politici aplicabile publicate pe site-ul nostru sau pe care le considerăm inadecvate. Dacă vedeți conținut pe site-ul nostru care credeți că încalcă politicile noastre, puteți raporta acel conținut contactându-ne. Odată notificat, vom examina Conținutul și vom analiza dacă îl vom elimina (sau o porțiune a acestuia).

Interpretarea politicilor noastre și decizia de a edita sau elimina Conținut este sau la latitudinea noastră. Înțelegeți și sunteți de acord că, dacă alegem să nu eliminăm sau să edităm conținutul pe care îl considerați obiectabil, această decizie nu va constitui o încălcare a acestor termeni sau a vreunui acord pe care îl avem cu dvs.

Conținutul site-ului nu poate fi copiat și afișat nicăieri în altă parte pe internet.

Recenziile postate nu pot fi eliminate la o dată ulterioară. Conținutul postat nu este eliminat prin ștergerea contului.

Alte acțiuni de executare

Deși nu avem obligația de a face acest lucru, ne rezervăm dreptul de a investiga și de a lua măsurile adecvate, la discreția noastră împotriva dvs., dacă încălcați acești termeni, inclusiv și fără limitare: eliminarea conținutului (sau porțiuni de conținut) de pe site-ul nostru; suspendarea drepturilor dvs. de a folosi site-ul nostru; încetarea calității de membru și a contului; raportarea către organele de aplicare a legii, autorități de reglementare sau organisme administrative; și luând măsuri legale împotriva dvs.

Conținut

Nu revendicăm dreptul de proprietate asupra niciunui Conținut pe care îl trimiteți/adăugați pe site-ul nostru, dar ne acordați drepturile de a utiliza un astfel de conținut, astfel cum este stabilit mai jos:

Prin trimiterea oricărui Conținut pe site-urile noastre, prin prezenta, ne acordați o licență nerestricționată, irevocabilă, perpetuă, neexclusivă, complet plătită și fără drepturi (cu drept de licență prin niveluri nelimitate de sublicențe) pentru a utiliza, copia, efectua, afișa, crea lucrări derivate, de a adapta și distribui un astfel de conținut în oricare și în toate suporturile (acum cunoscute sau dezvoltate ulterior) în toată lumea. În măsura permisă de legea aplicabilă, renunțați în mod expres la toate drepturile dvs. morale aplicabile organizațiilor noastre în exercitarea licenței menționate anterior. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a furniza, promova și îmbunătăți organizația noastră și de a face Conținutul trimis către sau prin site-urile noastre la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice pentru difuzare, distribuție, promovare sau publicarea conținutului pe alte materiale media și alte servicii, sub rezerva termenilor și condițiilor noastre. Nu se va plăti nicio compensație în ceea ce privește Conținutul pe care îl postați pe site-urile noastre. Sa vă asigurați ca sunteți de acord ca, Conținutul pe care il postați/trimiteți pe oricare dintre site-urile noastre va fi publicat si vazut de alte persoane.

Drepturi asupra conținutul transmis

Site-ul nostru cuprinde conținut furnizat de noi și de persoane terțe. Noi și persoanele terțe (inclusiv alți utilizatori) deținem și păstrăm toate drepturile de proprietate (inclusiv toate proprietățile/drepturile intelectuale) asupra conținutul pe care îl furnizăm și organizația noastră deține și păstrează toate drepturile de proprietate pe site-urile noastre. Dacă sunteți un utilizator, vă acordăm o licență limitată, revocabilă, non-sublicențiabilă, în conformitate cu drepturile de proprietate intelectuală licențiate de noi pentru a descărca, vizualiza, copia și imprima conținut de pe site-urile noastre exclusiv pentru uz personal. Sunteți de acord să nu: (1) reproduceți, modificați, publicați, transmiteți, distribuiți, efectuați în mod public sau afișați, vindeți, adaptați sau creați lucrări derivate bazate pe site-urile noastre sau pe Conținut (cu excepția conținutului dvs.); sau (2) să închiriț, împrumutați sau vindeți accesul la site-urile noastre. Nu aveți voie să folosiți sigla site-ului nostru fără acordul nostru scris și prealabil.

Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați, să ne despăgubiți pe noi și pe afiliații noștri cât și pe ofițerii noștri, directorii, membrii consiliului, consilierii consiliului, angajații, partenerii, agenții succesori și terțe persoane/entiăți cu orice pierdere, răspundere, cerere, onorarii și costurile solicitanților, efectuate de oricare terță parte din cauza sau care in urma utilizării site-ului nostru altfel decât specifica in termeni si condiții si politica de confidențialitate, inclusiv din cauza încălcării dvs. a oricărei prevederi a acestor termeni.

Disclaimers și Limitarea răspunderii

Toate numele și siglele companiei sunt mărci de proprietate, mărci comerciale sau mărci înregistrate® ale deținătorilor respectivi. Utilizarea acestora nu implică nicio afiliere sau aprobare de către aceștia. Recenziile, gândurile, opiniile și orice informații postate și exprimate de utilizatorii acestui site aparțin exclusiv autorului și nu reprezintă opinia Registrul Constructorilor. Informațiile conținute pe acest site nu constituie sfaturi financiare sau de altă natură și sunt de natură generală. Citiți mai multe despre aceste limitari și in politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare.

Mențiunile de răspundere și limitările privind răspunderea din această secțiune se aplică în măsura maximă admisă conform legislației aplicabile. Nimic din această secțiune nu este destinat să limiteze drepturile pe care le aveți, care nu pot fi limitate în mod legal.

Sunteți singurul responsabil pentru interacțiunile dvs. cu agenții de publicitate și alți utilizatori și nu suntem responsabili pentru activitățile, omisiunile sau alte comportamente, fie online sau offline, ale vreunui agent de publicitate sau utilizator al site-ului nostru. Nu suntem responsabili pentru niciun conținut incorect, inexact sau ilegal (inclusiv orice informații din profiluri) postate pe site-urile noastre, fie de utilizatori, fie de oricare dintre echipamentele sau programările asociate sau utilizate de site-urile noastre. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru nicio eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau transmisie, defectare a liniei de comunicații, furt sau distrugere sau acces neautorizat la sau modificarea oricărei comunicări cu agenții de publicitate sau alți utilizatori sau companii. Nu suntem responsabili pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a vreunui hardware și software din cauza problemelor tehnice de pe Internet sau de pe site-urile noastre sau a combinației acestora, inclusiv orice vătămare sau deteriorare a utilizatorilor sau a computerului oricărei persoane legate sau care rezultă din participare sau descărcare materiale de la noi. În niciun caz nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau pagubă care rezultă din utilizarea site-urilor noastre sau din orice Conținut postat pe site-urile noastre sau transmis către utilizatori sau orice interacțiuni între utilizatorii site-urilor noastre, fie online sau offline.

Site-ul nostru este furnizat „așa cum este” și disponibil. Renunțăm în mod expres la orice garanții și condiții de orice fel, fie că sunt exprese sau implicite, inclusiv garanțiile sau condițiile de comercializare, potrivit pentru un anumit scop, titlu, acuratețe sau neîndeplinire a obligațiilor. Nu facem nici o garanție că: (1) Site-urile noastre vor îndeplini cerințele dvs.; (2) Site-urile noastre vor fi disponibile în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori; sau (3) rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea site-urilor noastre web vor fi corecte sau fiabile.

Prin prezenta, eliberați organizația noastră de oricare dintre toate revendicările, cererile și pierderile, daunele, drepturile, revendicările și acțiunile de orice fel care sunt direct sau indirect legate sau rezultă din: (1) acțiunile, conținutul sau datele de terți (inclusiv, agenți de publicitate și alți utilizatori) (2) participarea dvs. la orice eveniment offline.

Niciuna dintre părți nu exclude nicio Pierdere cu privire la vătămare corporală sau moarte, prezentare frauduloasă sau orice altă pierdere care nu poate fi exclusă sau limitată legal de legislația in vigoare.

Noi și niciuna dintre părți nu este răspunzătoare pentru pierderea profiturilor sau veniturilor, pierderea oportunității de afaceri, pierderea fondului comercial sau a reputației, pierderea datelor sau a oricărei pierderi indirecte, consecutive sau speciale.

Clientul/Utilizatorul/Companiile nu vor prezenta nicio reclamație împotriva site-urilor noastre care rezultă din sau referitoare la orice Conținut al oricarui utilizator, inclusiv, fără limitare, orice pretenție că Conținutul utilizatorului este defăimător, ofensator sau dăunător. Clientul/Utilizatorul/Compania va despăgubi Registrul Constructorilor împotriva oricărei pierderi sau daune suferite de organizația noastră ca urmare a oricărei astfel de reclamații, indiferent dacă o cerere este adusă de Clientul/Utilizator/Companie, oricare dintre filialele, Companiile sau oricare dintre ofițerii sau directorii săi. , angajați, contractori, agenți, acționari sau alți terți asociați.

Organizația noastră nu este responsabilă și nu își asumă nicio responsabilitate pentru comportamentul sau modul de utilizare serviciilor noastre de către Client/Utilizator/Companie/Consumator, inclusiv conținutul publicat de Consumatori sau companii. Organizațiile noastre nu pot controla sau monitoriza Utilizatorii sau Companiile sau oricare Conținut de terțe părți și nu subscriem nici unui Conținut al utilizatorului sau companiilor și nici opiniile exprimate de Utilizator sau Companii sau/și Conținuturi terțe nu reprezintă opiniile organizației noastre, ale filialelor sale sau ale oricăruia sau ale lor, ale acestora, ale directorilor, angajaților, contractorilor sau acționarilor.

Încetarea

Acești Termeni rămân în vigoare în timp ce utilizați oricare dintre site-urile noastre ca și vizitator și, pentru utilizatorii înregistrați, atât timp cât contul dvs. rămâne deschis. Vă puteți șterge contul în orice moment. Putem suspenda sau rezilia contul dvs. sau accesul dvs. la părți de pe site-urile noastre, din orice motiv sau fară, fără a vă anunța. Nu vom avea nicio răspundere pentru dvs. pentru nicio terminare a contului sau ștergerea conexă a informațiilor dvs.

Toate prevederile acestor termeni si condiții vor supraviețui încetării sau expirării acestor termeni, cu excepția acelor dispoziții care acordă acces la sau utilizarea site-urilor noastre. Pentru evitarea îndoielilor, sunteți de acord că acești termeni se aplică utilizării site-urilor noastre și a oricărui Conținut postat pe site-urile noastre în orice moment înainte de încheierea sau expirarea acestor termeni.

Modificări ale acestor termeni

Putem revizui acești Termeni din când în când publicând o versiune actualizată pe site-urile noastre. Termenii revizuiți vor avea efect imediat pentru utilizatorii neînregistrați și utilizatorii care înregistrează conturi la sau după data revizuirii. Pentru utilizatorii care au înregistrat conturi înainte de data revizuirii, acestea vor deveni efective la treizeci (30) de zile de la data revizuirii. Dacă facem o modificare prin care credem că vă reduce în mod substanțial drepturile dvs. sau vă vor crește responsabilitățile, vă vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail specificată în contul dvs.) sau printr-o notificare pe acest site înainte ca schimbarea să devină efectivă. Este posibil să furnizăm o notificare asupra modificărilor și în alte circumstanțe. Orice astfel de modificări nu se vor aplica la nici o cerere introdusă înainte de data intrării în vigoare a Termenilor revizuite care încorporează astfel de modificări. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru cele mai recente informații despre termenii noștri. Utilizarea dvs. continuă a site-urilor noastre este supusă celei mai recente versiuni efective ale acestor termeni.

Soluționarea litigiilor

Organizația noastră nu produce sau publică contribuții pe site-ul web și nu poate fi trasă la răspundere pentru recenziile și comentariile făcute pe site.

Organizația noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea sau completitudinea contribuțiilor publicate de utilizatori sau companii înregistrate pe site.

Organizația noastră poate modera recenzii, comentarii, răspunsuri, texte, dar nu va edita contribuția adăugată pe site-ul utilizatorilor sau companiilor înregistrate și nu poate fi în niciun fel responsabilă pentru conținutul acestor contribuții. În cazul în care contribuțiile conțin link-uri către terți, nu vom accepta nicio responsabilitate pentru conținutul linkului respectiv.

Organizația noastră nu poate fi trasă la răspundere sau obligata în niciun caz pentru orice fel de compensație in urma utilizării site-ului sau a codului, inclusiv pierderea veniturilor, pierderea de lucru, întreruperile pieței, pierderea fondului comercial sau pierderi similare. În plus, organizația noastră nu poate fi obligată să plătească o compensație sau similară ca urmare a erorilor sau a timpului de 'downtime'/nefuncționalitate.

Utilizarea dvs. a acestui site web și orice dispută care rezultă dintr-o astfel de utilizare a site-ului este supusă legilor României.


Anularea abonamentelor și perioada de reflecție de 14 zile

În UE aveți dreptul de a returna produsele achiziționate online sau prin alte mijloace de vânzare la distanță (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor) în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite. Nu aveți nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să vă răzgândiți.

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii accesului la abonamentul ales. Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Cum puteți anula o achiziție de pe platforma noastră

Pentru a anula un abonament, te rugam sa ne trimiti un email la adresa: firme@registrulconstructorilor, mentionand datele de identificare a firmei la care se referă anulare. Pentru a combate cererile frauduloase, te rugam sa ne trimiti acest mail de pe adresa de email cu care esti inregistrat pe platforma. 

Anularea abonamentului se va procesa cu urmatoarea zi lucratorea de la primirea solicitarii, moment in care accesul pe platforma, prin abonamentul anulat va fi restrictionat si suma platita returnata in intregime pentru luna curenta (platile lunare) si anul contractat (pentru platile anuale). 

Prin utilizarea site-ului, acceptați să vă supuneți Termenilor de utilizare, inclusiv Ghidul utilizatorului, Politicii de Confidentialitate. Dacă nu acceptați acești Termeni de utilizare, nu vi se permite să utilizați site-ul și va cerem se  nu mai utilizați site-ul. 
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2023 copyright Registrul Constructorilor. Toate drepturile rezervate