Caută
Generic filters
Exact matches only
Change your cover photo
andreeatarhon
Change your cover photo
This user account status is Approved
User Rating
1.00 average based on 2 reviews.
You are not logged in. Please login to review this user.
Toma Adrian
Adrian Rusu ȚEPAR by Toma Adrian , 10 Sep 2021 Nu recomand la nimeni să lucreze cu Adrian Rusu. Nu respectă termeni și ne mai trebuie să ne returneze 3000 de euro. Este un țepar mai sunt încă circa 20 de familii în această situație
by Toma Adrian , 27 Nov 2021
Andreea Tarhon
Nu recomand! Ia avans si nu face lucrarea! by Andreea Tarhon , 1 Aug 2021 Buna ziua,
Doresc sa aduc in atentia celor care sunt interesati de constructii pe structura de lemn sa il evite pe ADRIAN RUSU, din Hunedoara, cunoscut si sub numele de pe facebook CASE ADRIAN sau RUSU ADRIAN RUSTIC II.
Iata pe scurt experienta neplacuta cu dumnealui. Am incheiat un contract anul trecut pentru executarea unei fundatii+ casa pe structura din lemn, Dl. Rusu se angaja prin contract sa termine lucrarea pana in Aprilie 2021. Tot prin contract i-am dat si avans.
Bineinteles ca Dl. Rusu Adrian nu a inceput lucrarea asa cum se angajase si nu ne-am recuperat toti banii nici pana la aceasta data. Dupa ce am dat avansul in valoare de 9500 euro nu l-am mai vazut niciodata. Tot ce am primit in schimb au fost amanari peste amanari, promisiuni ca va veni sa realizeze lucrarea, promisiuni ca ne va restitui banii. Cu mare greutate am reusit sa recuperam pana la aceasta data 8000 euro, mai avem 1500 euro. Ca noi mai sunt si altii.
NU RECOMAND!
This is currently being reviewed by an admin
by Andreea Tarhon , 27 Nov 2021
pencilcogdiceenvelopeeyeenterearthmagnifiercrossmenutext-align-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram