Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
Schimba poza ta de coperta
vladneaga
Schimba poza ta de coperta

BUBU VIO CONSTRUCTII

Căutăm și promovăm onestitatea în construcții
Firma inregistrata de clientBUBU VIO CONSTRUCTII
Construcții case/clădiri, Finisaje
CLUJ-NAPOCA
Profilul firmei este Approved
Revendică

Compania

Ratingul firmei
1.00 medie bazată pe 1 recenzie.
Evitati de Vlad Neaga, 28 aug. 2022 De mult imi doream sa existe un site unde pot fi oferite feedbackuri despre 'mesterii' autohtoni si vreau sa va descriu amplu experienta mea cu Nea Viorel (Viorel Bungari, 0741466642, las si telefonul lui sa-l indexe google-ul, cand il cauta cineva), sau, desi rar se recomanda 'firma' BUBU VIO CONSTRUCTII.
I-am angajat pentru finisaje interioare la o casa, pe baza unei recomandari de la o cunostinta de-a unui var, deci la plesneala (ok, prostia mea, dar asta e alta discutie). E drept l-am angajat deoarece era disponibil, intr-un moment in care alte echipe luate in calcul nu era disponibile intr-un termen rezonabil (2-3 luni), sau alte oferte auzite pe piata erau aberant de scumpe (sau mi se pareau a fi scumpe).
Experienta dezastruoasa are fix 2 cauze: 1. Domnul/firma recenzata aici pur si simplu nu poate livra ceva decent, deoarece nu stie/e neprofesionist 2.Eu am fost amator, m-am bagat direct la finisarea unei case, desi anterior nu finisasem nici macar juma de baie, deci nu aveam experienta cu 'mesterii'. Lasam deoparte pct 2, si trecem la pct1.
Cand l-am abordat era disponibil din scurt (mare red flag, aveam sa inteleg ulterior de ce), preturi rezonabile (nu mici in nici un caz, unele aspecte erau cam la piata gen ~50 lei/peretii, toate mainile, doar manopera; altele erau multisor sub piata, exemplu gresie 55-60 lei, cand piata mergea lejer pe la 80-90 lei si diverse fite gen taiatu la 45 grade se taxa extra). ULTERIOR, aveam sa aflu de pe santier niste chestiuni: in general "echipa" lu Nea Viorel repara scoli din zona Gherla- Cluj (probabil acolo standardele sunt foarte joase sau nu exista), apoi in perioada santierului (cca 2 luni), echipa de 4 s-a schimbat/rulat, in sensul ca oamenii din echipa nu erau mesteri profesionisti si mai degraba doar 1-2 dintre ei profesionisti si restul zilieri, 'luati la munca'. Bineinteles ca toti se recomandau cu experienta 'pe Spania" sau "pe Germania", dar in cel mai bun caz, au lucrat la agricultura pe acolo.
Revenim, ce le reprosez, in sensul in care ma cenzurez sa fiu politicos:
1) Nu aveau scule. Pai cum sa ai pretentia de la ei sa taie BUCATI MARI DE GRESIE la 45 de grade, cand ei nu aveau nici masina mica de taiat gresia, nu lucrasera cu bucati mari de gresie. La fel nu aveau lampi pentru pereti (lucrau la 'ochi', desi nu tare bine stateau cu vedere, varsta medie >55 ani, lumina in casa nu era). De fapt singurele scule o gletiera, o mistrie, faimoasa girafa de slefuit si cam atat. Am vazut ulterior si alti mesteri cu lasere etc.
2) Nu ii ducea capul si/sau nu aveau experienta la chestiuni mai fine. Sa dea o panta la cabina de dus nu i-a dus capul. Idem sa calculeze nivelul intre bai/praguri de trecere/unde vine usa, unde se inchide/deschide, sa citeasca schitele disaineritei nu mai vorbim. Cautau mereu solutia cea mai simpla, care inseamna pentru ei cea mai putina bataie de cap. Calitatea proasta a operei lor se vedea inclusiv la detalii.
3) Nu cunosteau tehnologiile mai moderne. Degeaba le-am dus Caparol, habar nu aveau de weissgrund. In general erau straini de materialele de calitate, Domosuk era solutia lor de baza de retusat.Deci nici nu stiau cum se aplica.
4) Munca de mantuiala/la fusareala. Din cauza ca echipa lor era neoomogena si oamenii erau platiti la metru patrat de catre el, fusareala si repezeaza era regula de baza. Astfel ajunsesem sa am diferente intre camere, sau intre bai, lucrate de oameni diferiti.
5) Ma rog au si cateva performante greu de realizat: mi-au acoperit un tub pe unde trebuia sa intre fibra optica cu o bucata de gresie. Le-am dat pe mana un sistem complicat de de dus/rigola, 0 panta. Un perete de piatra mi l-au distrus (nu aveau ideea de distantiere, chituite, etc). Diferenta de nivel pe toate baile, grosimea stratului de adeziv nu a fost masurata, a fost fix cat au vrut ei. Ceva fire de curent, si niste fire pentru niste senzori, trase anticipat le-au slefuit cu totul.
Nu are sens sa continui, in nici un caz nu pot fi luati ca o solutie la lucrari 'mai cu pretentii'. Probabil al ceva budget, la ceva carpeli ar putea fi buni ...
Nu m-au tepuit cu nimic, nu au fost nesimtiti sau alte chestiuni mai grave, au fost punctuali, dar in esenta m-au mintit cand au spus ca ei stiu/au experienta/fac treaba.
I-am concediat doar pe finalul lucrarii (pret aprox 10.000 euro pt cca 180 mp de finisaje), echipa urmatoarea mi-a luat inca 5000 euro pentru retusuri (ma rog undele chestiuni au insemnat refacut cu totul). Plus risipa de materiale, unele materiale ajungand sa le platesc de 2 ori...
de Vlad Neaga, 8 Feb 2023
CUI
41088744
PROFIL
Construcții case/clădiri, Finisaje
ZONE ACOPERITE
CLUJ-NAPOCA
 
    Proiecte recente  
Descrierea firmei BUBU VIO CONSTRUCTII
CINE SUNTEM
Firma până în acest moment nu a specificat mai multe detalii
SERVICII OFERITE
Firma până în acest moment nu a specificat o descriere a companiei
EXPERIENTA
Firma până în acest moment nu a detaliat experiența companiei
 
    Toate serviciile  
Date firma, Adresa Sediu Social, CAEN - BUBU VIO CONSTRUCTII
Denumire Firma:
BUBU VIO CONSTRUCTII
CUI:
41088744
Registrul Comerțului:
Nu s-a găsit numărul Registrul Comerțului al firmei
Persoane Responsabile 1:
Nu s-a găsit persoana responsabilă pentru această firmă
Persoane Responsabile 2:
Nu s-a găsit altă persoană responsabilă pentru această firmă
COD CAEN:
Până în acest moment nu s-a preluat codul CAEN pentru această firmă
COD CAEN descriere:
Până în acest moment nu s-a preluat descrierea codului CAEN pentru această firmă
Adresa:
Nu s-a găsit adresa de sediu social al firmei
Cod Postal:
Nu s-a găsit codul poștal pentru această firmă
Localitatea:
Nu s-a găsit localitatea unde firma are sediul social
Judet:
Nu s-a găsit județul unde firma are sediul social
Cifra de afaceri, Profit , Angajati - BUBU VIO CONSTRUCTII pe anul 2021
 
CIFRA DE AFACERI - RON
Nu s-au găsit informații despre cifra de afaceri al firmei
PROFITUL NET - RON
Nu s-au găsit informații despre profitul net al firmei
CAPITAL VARSAT
Nu s-au găsit informații despre capitalul vărsat al firmei
 
DATORII
Nu s-au găsit informații despre datoriile firmei
ACTIVE CIRCULANTE
Nu s-au găsit informații despre activele circulante al firmei
NUMAR ANGAJATI
Nu s-au găsit informații despre numărul de angajați al firmei
Bilant Scurt - BUBU VIO CONSTRUCTII pentru anii 2020 si 2019
           
Anul Cifra de afeceri - RON Profitul Net - RON Capital Varsat Datorii Active Circulante Numar Angajati
2020 Nu s-au găsit informații despre cifra de afaceri al firmei Nu s-au găsit informații despre profitul net al firmei Nu s-au găsit informații despre capitalul vărsat al firmei Nu s-au găsit informații despre datoriile firmei Nu s-au găsit informații despre activele circulante al firmei Nu s-au găsit informații despre numărul de angajați al firmei
2019 Nu s-au găsit informații despre cifra de afaceri al firmei Nu s-au găsit informații despre profitul net al firmei Nu s-au găsit informații despre capitalul vărsat al firmei Nu s-au găsit informații despre datoriile firmei Nu s-au găsit informații despre activele circulante al firmei Nu s-au găsit informații despre numărul de angajați al firmei
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2022 copyright Registrul Constructorilor. Toate dreputilre rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifiercrossplus-circleframe-expandpointer-right
Da Nu
× Închide