Search
Generic filters
Exact matches only
FILTRE
Generic filters
Exact matches only
Schimba poza ta de coperta
DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN S.R.L.
Schimba poza ta de coperta

DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN S.R.L.

Căutăm și promovăm onestitatea în construcții
Activități speciale de curățenie, Colectare deșeuri nepericuloase, Întreținere peisagistică
TOATA ROMANIA
Profilul firmei este Approved
Revendică

Compania

Ratingul firmei
5.00 medie bazată pe 1 recenzie.
Oameni de incredere de Verzescu Emanuel, 6 oct. 2022 Colaboram cu cei de la Compania DDD de 3 ani de zile. De fiecare data s-au tinut de cuvant, de fiecare data au raspuns prompt la tot ce le-am solicitat. Foarte respectuosi operatorii! Call center-ul profesionist! Bravo lor! Ii felicitam!
de Verzescu Emanuel, 2 Feb 2023
CUI
29210566
PROFIL
Activități speciale de curățenie, Colectare deșeuri nepericuloase, Întreținere peisagistică
ZONE ACOPERITE
TOATA ROMANIA
 
    Proiecte recente  
CINE SUNTEM

Prezentă pe piață încă din 2011, Compania DDD® furnizează servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, la standarde naționale și europene, folosind tehnologie de ultimă generație. Deținem logistica proprie în orașele București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța. Toți operatorii noștri sunt autorizați, certificați pentru prestarea serviciilor d.d.d.

"Luăm grija prin grijă" nu este doar slogan, ci reprezintă angajamentul pe care îl luăm față de toți clienții noștri. Abordăm fiecare proiect cu profesionalism și transparență și investim constant în infrastructură și în specializarea echipei, fiind de altfel prima firmă d.d.d. din România certificată CEPA®. Credem că serviciile d.d.d corecte, eficiente și de calitate au puterea de a schimba piața serviciilor d.d.d. din România și ne punem ambiția să oferim mereu cea mai înaltă garanţie a calităţii serviciilor, cu dăruire și grijă față de clienții noștri.

SERVICII OFERITE

Contractele de colaborare pentru prestarea serviciilor DDD au in vedere prestarea serviciilor cu titlu curativ, acolo unde este cazul, la debutul colaborarii, urmand ca, ulterior, sa se presteze doar interventii preventive, astfel incat, pe toata durata colaborarii, beneficiarul sa nu mai semnaleze prezenta niciunui daunator.


Colaborarea contractuala cu societatea noastra, aduce pe langa confortul beneficiarului (angajatilor si clientilor acestuia) referior la creearea unui mediu de lucru sigur de lucru si alte extra beneficii, printre care enumeram cateva:
- Raport de analiza (constatarea) inainte de inceperea lucrarilor, astfel incat, in baza acestuia, sa se presteze exact ceea ce este nevoie, nimic altceva in plus sau in minus;
- Un set de masuri, recomandari atat corective cat si preventive ce cad si in sarcina beneficarului dar si a prestatorului;
- Rapoarte de monitorizare dupa fiecare interventie;
- Intocmirea planurilor de amplasament, pentru fiecare locatie, a statiilor de intoxicare/monitorizare in concordanta cu cerintele standardului ISO 16.636
- Intocmire a unui trend de analiza periodica (trimestrial sau lunar) a daunatorilor in baza caruia se vor presta si viitoarele interventii cat mai eficient
- O data pe an, trendul de analiza al daunatorilor ce inglobeaza toate masurile luate in vederea controlului daunatorilor atat de catre beneficiar cat si de catre prestator.

Colaboram contractual cu persoane juridice, entitiati si autoritati contractante din toate domenile de activitate, cu asociatii de proprietari (scari de bloc) dar si persoane fizice ce doresc o garantie continua a lipsei daunatorilor din casele lor.

Prestam servicii de preventie si combatere pentru urmatorii daunatori:
- Plosnite de pat
- Gandaci de canalizare
- Gandaci de bucatarie
- Plosnita cerealelor (gandacul urat mirositor)
- Capuse
- Purici
- Furnici
- Molii
- Muste
- Tantari
- Viespi
- Daunatori ai cerealelor
- Soareci
- Sobolani
- Serpi

Oferim si servicii de dezinfectie impotriva infectiei cu Coronavirus prin nebulizare uscata. Folosim singurul si cel mai performant sistem avizat ca pachet (aparat + substanta) de Minsiterul Sanatatii, de nivel inalt, din Romania. Nocolyse + Nocospray este sistemul avizat de MS pentru dezinfectia terminala, de nivel inalt, pe cale aeriana a suprafetelor si microaeroflorei.

EXPERIENTA

Standardul CEPA, ISO CEN EN 16.636, singurul standard european de combatere a daunatorilor, pe care comapania noastra il detine inca din 2008, prima si singura firma 100% Romaneasca de profil, permite recunoasterea calitatii serviciilor noastre oriunde in Uniunea Europeana.

Misiunea noastră

Protejarea cetățenilor în mod responsabil prin furnizarea de servicii d.d.d. la cele mai înalte standarde de calitate europeană.
Astfel, folosim numai substanțe avizate de Comisia Națională pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Fiecare intervenție realizată, fie pentru clienți persoane fizice, persoane juridice sau instituții de stat, beneficiază de cele mai bune servicii pe care le putem oferi, la cele mai înalte standarde de calitate, rămânând astfel fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: la Compania DDD® luăm grija prin grijă.

 
    Toate serviciile  
Abonează-te la publicațiile noastre gratuite
Primește prin e-mail sfaturi, instrumente pentru antreprenori și mai multe informații despre soluțiile și evenimentele noastre. 
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului. Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
© 2022 copyright Registrul Constructorilor. Toate dreputilre rezervate
starlaptop-phoneselectmagnifiercrossplus-circleframe-expandpointer-right
Da Nu
× Închide