Schimba poza ta de coperta
andreeatarhon
Schimba poza ta de coperta
Starea acestui cont este Approved
Ratingul firmei
1.00 medie bazată pe 3 recenzii.
Nu ești autentificat. Te rugăm să te autentifici pentru a scrie o recenzie.
Mihaela Gorgan
Mincinos si tepar! de Mihaela Gorgan, 13 dec. 2021 Incheie contractul, ia avansul, nu presteaza nimic din lucrare, l-am dat in judecata si nu ia in considerare hotararea instantei!! Este un mincinos si un tepar, fiti foarte atenti! Acum suntem blocati de el, ne-a taiat toate mijloacele de comunicare si nu vrea sa ne dea cei 12.250 de euro pe care i-am dat ca avans in martie 2019, ca sa nu mai spun de penalizari si cheltuieli de judecata!
de Mihaela Gorgan, 16 May 2022
Toma Adrian
Adrian Rusu ȚEPAR de Toma Adrian, 10 sept. 2021 Nu recomand la nimeni să lucreze cu Adrian Rusu. Nu respectă termeni și ne mai trebuie să ne returneze 3000 de euro. Este un țepar mai sunt încă circa 20 de familii în această situație
de Toma Adrian, 16 May 2022
Andreea Tarhon
Nu recomand! Ia avans si nu face lucrarea! de Andreea Tarhon, 1 aug. 2021 Buna ziua,
Doresc sa aduc in atentia celor care sunt interesati de constructii pe structura de lemn sa il evite pe ADRIAN RUSU, din Hunedoara, cunoscut si sub numele de pe facebook CASE ADRIAN sau RUSU ADRIAN RUSTIC II.
Iata pe scurt experienta neplacuta cu dumnealui. Am incheiat un contract anul trecut pentru executarea unei fundatii+ casa pe structura din lemn, Dl. Rusu se angaja prin contract sa termine lucrarea pana in Aprilie 2021. Tot prin contract i-am dat si avans.
Bineinteles ca Dl. Rusu Adrian nu a inceput lucrarea asa cum se angajase si nu ne-am recuperat toti banii nici pana la aceasta data. Dupa ce am dat avansul in valoare de 9500 euro nu l-am mai vazut niciodata. Tot ce am primit in schimb au fost amanari peste amanari, promisiuni ca va veni sa realizeze lucrarea, promisiuni ca ne va restitui banii. Cu mare greutate am reusit sa recuperam pana la aceasta data 8000 euro, mai avem 1500 euro. Ca noi mai sunt si altii.
NU RECOMAND!
de Andreea Tarhon, 16 May 2022
Registrul Constructorilor folosește date publice oficiale, puse la dispoziție de instituțiile statului.  
Siteul conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisa v1.0
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram